Ciutacu: Klaus Iohannis ar putea obține o slujbă la CNA

Marți seară, la Realitatea TV, a avut loc prima dezbatere dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta. Confruntarea a început la ora 20.00 și s-a terminat în jurul orei 21.45, depășind timpul prevăzut pentru confruntarea dintre cei doi contracandidați.

VEZI ȘI: SINGURA televiziune care a ignorat confruntarea Ponta-Iohannis

În timpul confruntării TV, Klaus Iohannis a spus, de nenumărate ori, că vrea să știe cât timp are la dispoziție pentru a răspunde la întrebări.

"Domnule Rareș Bogdan, puneți-mă în temă, care este tematica, care este formatul. Fiind vorba de o dezbatere cu o greutate foarte mare, ar fi bine să știm cu toții despre câte minute vorbim, care este formatul și atunci pot să vă răspuns cu foarte mare plăcere. 

Eu sper că dumneavoastră cronometrați, domnule Rareș Bogdan!

Vreau să constat. Din cele zece minute care s-au adunat, pot să fac o remarcă. Domnule Ponta, ne spuneți multe, multe, multe lucruri. Doar că rămân vorbe. După ce plec, nu socot că puteți continua această emisiune. Vă atrag atenția că nu se poate continua discuția după ce spunem că s-a încheiat emisiunea. Dacă dvs considerați că este corect, sunt de acord, vă mulțumesc. M-ați lămurit, vă mulțumesc!", au fost replicile lui Klaus Iohannis referitoare la timpii de emisie.

Sesizarea lui Victor Ciutacu

Jurnalistul România TV, Victor Ciutacu, a spus că liderul PNL ar putea obține o funcție la CNA, la monitorizare.

"Domnul Klaus Iohannis a avut o rigoare nemțească în privința timpilor alocați emisiunii de la Realitatea TV. Ar putea obține o slujbă la CNA, la monitorizare. Este Dumnezeul ceasurilor", a zis Victor Ciutacu la emisiunea pe care o realizează la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel