Ciutacu: "Îl apărați pe Mircea Băsescu?". Mazăre: "Mă zgândărești. Iar mă cheamă la DNA"

Primarul Constanței, Radu Mazăre, susține că urmează un moment important în justiția și politica românească: momentul schimbării perspectivei unora dintre procurori din interese politice, odată cu terminarea mandatului președintelui Traian Băsescu. 

Primarul Constanței, Radu Mazăre, a declarat, într-o intervenție telefonică în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România Tv, că este de părere că, după expirarea mandatului prezidențial, procurorii vor deveni mai harnici "din oportunism", se vor suci politic. "Nu e un lucru normal. Normal ar fi ca prim-procurorul să fie ales prin vot de ei, de procurori, nu să fie numit politic. (...) Nu toţi procurorii sunt strâmbi la suflet. Sunt şi oameni corecţi". 

"Oameni care şi-au luat concedii în anumite momente când au primit ordine. Sunt şi procurori cu coloană vertebrală", a subliniat Radu Mazăre. 

"Nu pot vorbi oamenii ăştia?", l-a întrebat realizatorul Victor Ciutacu pe Radu Mazăre, care a răspuns: "Nu ştiu, nu mă pune pe mine". 

Jurnalistul Victor Ciutacu a revenit apoi cu o întrebare, râzând: "Dumneavoastră îl apăraţi pe domnul Mircea Băsescu?"

Radu Mazăre a spus: "Mă zgândăreşti să vorbesc şi peste cinci zile să mă cheme să spună că iar au extins urmărirea penală. Aşa am păţit şi acum șase zile. Am spus despre Kovesi că va trebui să răspundă acuzaţiilor că-s din dubă, că nu-s din dubă... A ieşit CSM ca să spună să nu care cumva să o deranjaţi pe doamna, că e ca Dumnezeu, aprioric e nevinovată... Mă pui să vorbesc, iar o să vină peste mine şi o să mă cheme la DNA". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel