UPDATE: Circulația între Gura Humorului și Frasin, reluată / Circulație feroviară oprită. Artere afecte

Circulația rutieră se desfășoară îngreunat pe mai multe artere.

UPDATE:  Circulația feroviară între Gura Humorului și Frasin, din județul Suceava, unde a fost afectat terasamentul ca urmare a inundațiilor, a fost reluată cu restricții de viteză.

_____________________________________________________________________________________________

Circulația rutieră se desfășoară îngreunat pe mai multe artere din județele Neamț și Suceava, după ce aluviunile au ajuns pe carosabil. De asemenea, traficul feroviar este oprit între Suceava și Câmpulung din cauza terasamentului afectat, trei trenuri fiind oprite, scrie Mediafax.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, se circulă alternativ pe DN15 B, între localitatea Pipirig și Petru Vodă, județul Neamț, din cauza aluviunilor aduse de apă de pe versanți. De asemenea, în județul Suceava, pe DN 17B, la kilometrul 57+950 de metri, între localitățile Broșteni și Vatra Dornei, pe o porțiune de 15 metri, se circulă alternativ, din cauza alunecărilor de teren ce au avut loc în zonă.

Când revine circulația la normal

Atât pe DN 15B, cât și pe DN 17B, se estimează ca circulația să revină la normal în 45 – 60 de minute. Polițiștii le recomandă șoferilor să circule prudent, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare, dar și să crească distanţa de siguranţă între vehicule.

Totodată, pe secția de cale ferată 502 Suceava – Câmpulung Moldovenesc, localitatea Gura Humorului, județul Suceava, traficul feroviar este oprit din cauza resturilor de vegetație ajunse pe calea ferată și a terasamentului afectat.

Circulația feroviară a fost oprită pe distanța Gura Humorului - Frasin, la km. 39+885, după ce mecanicul trenului R 5620 a anunțat că nivelul apei a depășit ciuperca șinei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel