Ciolacu îl contrazice pe Dîncu: Pro România nu s-a legiferat ca un partid de stânga

Simplu fapt că scheletul Pro România a fost făcut pe oameni care au plecat din PSD nu înseamnă că a legiferat ca un partid de stânga, spune Marcel Ciolacu, în replică la declarațiile lui Vasile Dîncu despre înființarea unei platforme de stânga, inclusiv cu partidul condus de Victor Ponta.

„Nu am purtat nicio discuție, dar am o părere puțin diferită față de cea a dlui Dîncu - faptul că singurul partid de stânga din România este Partidul Social Democrat. De altfel, este singurul partid care face parte din familia internațională socialistă. Simplu fapt că scheletul Pro România a fost făcut pe oameni care au plecat din PSD nu înseamnă că Pro România s-a legiferat ca un partid de stânga”, spune Marcel Ciolacu.

Reacția lui Ciolacu vine ca urmare a declarațiilor președintelui Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu. Vasile Dîncu afirma în februarie, la Prima Tv, că PSD își propune înființarea unei „platforme" de stânga, care să reunească în jurul său formațiunile din aceasta zonă politică, inclusiv Pro România, fără a proceda la absorbții de partide mici, ci PSD având rolul de „dirijor” al stângii politice, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel