Ciolacu: DEMISIA lui Voiculescu e un infim, dar OBLIGATORIU gest! Iohannis ne-a recitat iar bla-bla-ul cu problemele “structurale” și reforma

Marcel Ciolacu, președintele PSD
Marcel Ciolacu, președintele PSD

„Demisia ministrului Sănătății este un infim, dar obligatoriu gest de asumare a răspunderii pentru această tragedie!”, a transmis Marcel Ciolacu, președintele PSD, după incendiul de la „Matei Balș”.

„O guvernare criminală se spală iar pe mâini de moartea unor pacienți! Demisia ministrului Sănătății este un infim, dar obligatoriu gest de asumare a răspunderii pentru această tragedie! În loc de asta, liderii puterii își bat joc de țară!”, și-a început astfel Marcel Ciolacu, liderul PSD, mesajul publicat vineri după-amiază pe contul de Facebook. 

„Iohannis a trecut glonț cu limuzina pe lângă rudele victimelor de la Matei Balș! Niciun gest! Iar în loc să ceară demiterea pe loc a ministrului Sănătății, ne-a recitat iar bla-bla-ul cu problemele “structurale” și reforma…”, a continuat președintele PSD.

„Cîțu are cinismul de a se urca pe cadavrele acestei tragedii pentru a anunța iar tăieri de salarii și sporuri în Sănătate și sistemul public! El, care a declarat anul trecut că Sănătatea nu e prioritate și i-a tăiat bugetul, îi ceartă acum pe șefii de spitale că nu fac investiții în infrastructură!!!

(...) Nici măcar moartea unor semeni nu-i mai impresionează pe conducătorii țării!!!”, a transmis Marcel Ciolacu.

Amintim că, vineri, un incendiu a izbucnit la un pavilion al Spitalului „Matei Balş” din Capitală. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au deschis un dosar penal in rem. Două linii telefonice sunt disponibile pentru aparţinătorii pacienţilor transferaţi: 021.2069398 şi 021.2648515. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel