Cine NU ar trebui să protesteze! Postare de mii de like-uri

Odată cu proteste din stradă, Facebook s-a umplut de păreri și postări despre evenimentele din zilele trecute. Una dintre acestea, însă, tratează o problemă importantă a societății noastre: ipocrizia.

"Dacă ești un taximetrist care-mi ceri 30 de lei pe o cursă de 10, NU mai protesta! Ești genul de persoană care, dacă ar putea, ar vinde statului o băncuță cu câteva mii de euro.

Dacă ești un șofer care dai șpagă polițistului ca să nu îți ia carnetul pentru că mergeai cu 150 în localitate, NU mai protesta! Ești genul de persoană care, dacă ar putea, ar da șpagă să câștige o licitație cu statul.

Dacă ești un funcționar care iei șpagă pentru a băga în față pe cineva, NU mai protesta! Ești genul de persoană care, dacă ar avea posibilitatea, ar lua șpagă pentru a truca o licitație.

Dacă ești un șofer care tai toată coloana și te bagi în fața celorlalți șoferi, NU mai protesta! Ești genul de persoană care, dacă ar putea, și-ar face rost de o coloană oficială, deși nu ar avea dreptul.

Dacă ești o persoană care dă 3 lei unui paznic ca să poată să-și parcheze mașina pe trotuar, fără sa te intereseze pe unde circulă pietonii, NU mai protesta! Ești genul de persoană care, dacă ar putea, ar da șpagă pentru a încălca drepturile celorlalți.

Și lista poate continua...", a scris Șerban Iorgu pe Facebook, postare care a primit mii de like-uri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel