Cine-i Prigoană sau Bahmuțeanu? Vezi cine a declarat

Despărțiți pentru a patra oară și împăcați în Săptămâna Mare, cuplul Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană a început să fie luat la ochi pentru regulile după care  funcționează de atâția ani.

Invitată în studioul RTV, Monica Tatoiu i-a taxat dur pe cei doi pentru circul mediatic pe care îl întrețin de atâția ani. "Sunt plictisită de apetitul nesănătos al românilor de a fi interesat de astfel de subiecte. De ce ar interesa pe cineva viața intimă a cuiva care nu mai este nimic în prezent, nu mai are nicio funcție. Cine-i domnul Prigoană? E nimeni acum. Dacă mediatizăm, nu înseamnă că persoana respectivă este și importantă! Cine este Prigoană sau Bahmuțeanu?", a întrebat indignată Tatoiu.

Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu au ieşit pentru prima dată împreună în public după împăcarea lor. Cei doi au tăiat moţul celui de-al 73-lea fin al lor, fiul primarului din localitatea Oarja, judeţul Argeş, unde Prigoană a declarat că Adriana a plecat în urmă cu nouă luni după pâine și s-a întors acum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel