Cine este singurul deputat care a votat împotriva eliminării supraaccizei la carburanți

Scutaru Cristina / 04 dec 2019 / 13:17 Salveaza PDF Comentarii

Cine este singurul deputat care a votat împotriva eliminării supraaccizei la carburanți aflați în rândurile de mai jos.

Roxana Mînzatu (PSD), fost ministru al Fondurilor Europene, a fost singurul deputat care a votat, miercuri, împotriva adoptării proiectului de lege privind eliminarea supraaccizei la carburanți și a supraimpozitării contractelor part-time. Deputații Remus Borza și Nicolae Andrei s-au abținut.


Potrivit site-ul Camerei Deputaților, au fost înregistrate 280 de voturi pentru adoptarea proiectului de lege care vizează modificarea Codului Fiscal prin eliminarea supraaccizei la carburanți și a supraimpozitării contractelor part-time.


Singurul deputat care a votat împotriva adoptării inițiativei legislative este social-democratul Roxana Mînzatu, fost ministru al Fondurilor Europene în guvernarea PSD.


De asemenea, cele două abțineri înregistrate aparțin deputatului Remus Borza și deputatului PSD Nicolae Andrei, informează Mediafax.


Camera Deputaților a adoptat, miercuri, în calitate de for decizional, proiectul de lege care vizează modificarea Codului Fiscal prin eliminarea supraaccizei la carburanți și a supraimpozitării contractelor part-time.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23