Cine este iubita lui Cristi Enache. De 11 ani au o relație!

Solistul de la Direcţia 5 are o relaţie în secret cu Roxana Moga, o antrenoare de fitness.

Îl ascultă live în fiecare dimineaţă, de vreo 11 ani încoace. Spre dezamăgirea multor doamne şi domnişoare, Cristi Enache de la Direcţia 5 este luat, iar norocoasa se numeşte Roxana Moga, scrie click.ro.

Dacă liderul trupei Direcţia 5, Marian Ionescu, are faimă de Don Juan, iată că ceilalţi membri nu s-au molipsit de la năravul său şi sunt mai toţi implicaţi în relaţii serioase. Solistul bandului, Cristi Enache (36 de ani), este şi el idolul femeilor, vocea şi prezenţa lui de „bărbat bine" a făcut multe victime.

Din păcate pentru reprezentantele sexului frumos, inima cântăreţului este amanetată unei singure femei, de mai bine de 11 ani. Norocoasa se numeşte Roxana Moga şi lucrează în domeniul sportului de trei ani, iar de un an este instructor internaţional de kangoo jumps şi ţine ­cursuri la Body Art Wellness Club din Rin Grand Hotel. Frumoasa bănăţeancă are 30 de ani şi un corp de zeiţă, iar ochii ei albaştri l-au dat gata pe Cristi de la prima întâlnire.

În exclusivitate pentru Click!, Roxana Moga a recunoscut relaţia cu artistul. „Aveam 19 ani atunci când l-am cunoscut. Totul s-a întâmplat prin intermediul unor prieteni comuni, dar atunci nu ştiam că el este Cristi Enache, solist Direcţia 5, pentru că o perioadă am fost plecată în străinătate cu părinţii mei. Din ziua aceea am rămas împreună, el m-a adus la Bucureşti şi am locuit în aceeaşi casă. A fost o perioadă dificilă pentru mine, fiindcă aici nu ştiam pe nimeni, nu eram obişnuită cu ritmul şi atmosfera. În plus, să stau departe de familie şi de cunoştinţe a fost o probă grea, dar, cu ajutorul lui Cristi, am reuşit să mă adaptez. Am început să lucrez la MTV, apoi ca reporter pe sport pentru că sunt o microbistă, iar în ultimii ani m-am focusat pe sport de întreţinere", ne-a povestit Roxana.

Deşi cântăreţul a cerut-o de câteva ori de soţie, ea a refuzat dintr-un singur motiv: „Nu cred în acel act! Suntem de atâţia ani împreună şi ne e foarte bine aşa. Am discutat, m-a cerut, dar nu am hotărât nimic. Vara aceasta am împlinit 11 ani de relaţie. Nu vă gândiţi că a fost cu flori, pentru că nu le suport, dar nici cu obiecte preţioase, pentru că nu sunt o materialistă. Eu pun preţ pe chestii de suflet!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel