Chirieac, după protestul Dianei Șosoacă: "Să-l compari cu Arafat E NEDREPT și PERICULOS pentru noi toți"

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre protestele din această seară și despre ministrul Vlad Voiculescu. 

"Vedem aici ceea ce s-a sădit ani de zile în materie de violență, demonstrații neautorizate în țara noastră. S-a început cu 10 august 2018, grav, acum e un protest perfect pașnic, o doamnă care vorbește la microfon și spune una și alta (n.r. Diana Șoșoacă). Ce mi se pare foarte grav... ministrul Sănătății probabil că-n condiții normale nu trebuia să-și dea demisia, numai că domnul Voiculescu a cerut demisii și la Colectiv, peste tot, tuturor.  A cerut demisia lui Nelu Tătaru în noiembrie când s-a întâmplat nenorocirea de la Piatra Neamț.

Dar acum când dânsul e ministru nu mai simte nevoia să-și dea demisia. Dincolo de faptul că am fost neplăcut surprins de nivelul intelectual al domnului Vlad Voiculescu, că i-am văzut interviurile, mă așteptam la altceva. Ce mi se pare foarte grav e că lipit de dânsul sau chiar înaintea dânsului este Raed Arafat. Adică de foarte multă vreme se încearcă schimbarea lui Raed Arafat care totuși a făcut în țara asta sistemul de medicină de urgență.

A-l compara pe Arafat cu Vlad Voiculescu este o chestiune profund nedreaptă pentru Arafat! Și foarte periculoasă pentru noi toți, pentru că sistemul de medicină de urgență funcționează incredibil de bine pentru o țară ca România. Ori doamna Șoșoacă, cu care nu am fost până acum de acord, nici acum nu sunt de acod, văd că-l împinge în față pe Raed Arafat!", a declarat Bogdan Chirieac, în direct la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel