Chi Cheng, basistul trupei Deftones, a murit la 42 de ani

chi-cheng
chi-cheng

Basistul trupei Deftones, Chi Cheng, care a fost într-o stare de semi-conştienţă din 2008, în urma unui accident de maşină, a murit sâmbătă, la vârsta de 42 de ani, transmite Hollywood Reporter. Cheng a fost cofondatorul trupei Deftones în anii '80 alături de Chino Moreno, Stephen Carpenter şi Abe Cunningham.

Familia muzicianului a scris, site-ul caritabil deschis în numele său, Oneloveforchi.com, că acesta a fost dus în camera de urgenţe la ora 3 dimineaţa, unde a murit.

 "Acesta este cel mai îngrozitor moment în care vă scriem. Dragostea şi devotamentul vostru pentru Chi au fost necondiţionate şi minunate. Ştim că o să vi-l amintiţi drept un uriaş pe scenă, cu o inimă pentru fiecare dintre voi. A fost dus la Urgenţe azi, la ora 3 dimineaţa şi inima lui s-a oprit. A părăsit această lume cu mine cântându-i cântecele preferate la ureche. A fost un luptător. Voi aţi fost alături de el, zilnic, cu dragostea voastră. A ştiut că este foarte iubit şi că nu e singur", a scris mama sa.

 Cheng a suferit un accident de maşină în Santa Clara, California, în 2008. Muzicianul nu purta centură de siguranţă şi, în urma coliziunii, a fost aruncat din maşină şi a intrat în comă. Sora sa, care purta centura, a avut răni minore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel