CFR Călători anunță reduceri de prețuri la Trenurile Zăpezii

trenurile zapezii
trenurile zapezii

CFR Călători a anunțat că pasagerii care vor călători, în perioada 1 februarie - 15 martie a.c., cu Trenurile Zăpezii, vor beneficia de reduceri tarifare la biletele spre și dinspre cele mai căutate stațiuni montane pentru ski, cum sunt cele de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroșani (Stațiunea Straja), Piatra Neamț (Pârtia Cozla, Stațiunea Durău). 

"Se vor acorda reduceri tarifare de 25% pentru călătoriile cu punct de sosire/plecare într-una dintre stațiunile montane de pe ruta Sinaia-Brașov. De asemenea, se vor aplica reduceri de 25% pentru călătoriile cu punct de sosire/plecare din Vatra Dornei /Piatra Neamț /Petroșani. În plus, se vor practica reduceri de 31% — 56% în toate zilele săptămânii, la trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei, pe rute între Sinaia — Brașov și retur", se arată în comunicatul citat.

 Biletele la preț redus pot fi achiziționate direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR; online de pe www.cfrCălători.ro; de la automatele XsellKiosk din gări; de la automatele ZebraPay; de la distribuitori autorizați (agenții de turism) sau prin rezervare telefonică, în ziua plecării trenului, informează comunicatul companiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel