EXCLUSIV  Centura București. Robert Negoiţă, la MITING. "Chiar este incredibilă chestiunea asta!"-VIDEO

Robert Negoita
Robert Negoita

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, spune că românul este obligat să intre în Bucureşti, chiar dacă vrea să meargă la mare. Totul este blocat!

Robert Negoiţă este conştient că lipsa centurii Bucureştiului este motiv de nervi, de supărare, de pierdere de timp. Nu doar pentru locuitorii capitalei, ci pentru oricare cetăţean al României care trebuie să ajunga spre mare, spre Piteşti, spre Ploieşti. Bucăţi din ceea ce se numeşte centura Bucureştiului sunt funcţionale la standarde moderne. Pe unele porţiuni se circulă îngrozitor, ceea ce dă de furcă tuturor. Primarul Sectorului 3 cunoaşte aceste probleme şi spune că toţi suferă. "Cum am mai spus. Ce treabă are cetăţeanul vine de la Piteşti şi vrea să meargă la mare? N-are ce căuta la Piaţa Unirii. Astăzi îl găsim la Piaţa Unirii că nu are variantă. Nu are pe unde. Este blocat", a spus Negoiţă.

Miting pentru autostradă

Aflând de ideea că oamenii ar putea să iasă în stradă din cauza situaţiei în care se află centura Bucureştiului, edilul sectorului 3 s-a arătat interesat. Om căruia nu-i place să discute despre alţii, ci doar despre proiectele proprii, despre ce face, despre ce se pricepe, Robert Negoiţă a admis că mitingul pentru centura capitalei îl interesează. "Varianta cu mitingul să ştiţi că nu exclud nici eu. Chiar este incredibilă chestiunea asta", a punctat politicianul.

[citeste si]

Cine nu poate, să plece!

Când dialogul a ajuns la Ministerul Transporturilor, Robert Negoiţă s-a aprins rapid. Mai ales când s-a ajuns la un subiect sensibil: trecerea centurii Bucureştiului de la acest minister la primăria capitalei. Din cauză de atâta timp nu a fost rezolvată această problemă presantă, care scoate din răbdări, afectează capacitatea de muncă, nervii, sănătatea bucureştenilor şi a celor care ajung în cel mai mare oraş al ţării. Discursul său a fost ferm: "Dacă nu fac faţă, să facă spate. Adică să se ducă". Aşa a spus Negoiţă, referindu-se la funcţionarii din Ministerul Transporturilor. Şi a şi motivat: "De asta sunt acolo, să-şi rezolve problema".

Centura nu e, de fapt, a Bucureştiului

Robert Negoiţă a pus pe tapet o situaţie interesantă. Conform declaraţiilor primarului sectorului 3, centura Bucureştiului se numeşte aşa, dar, de fapt, nu ar fi a capitalei. În sensul că atinge în doar câteva puncte metropola de pe Dâmboviţa.

Centura Bucureştiului se numeşte aşa, dar nu e, nu e prin Bucureşti. N-are legătură cu Bucureştiul. Nici măcar tantă nu e. Cred că atinge marginea Bucureştiului în vreo două puncte", a spus Negoiţă. Vădit procupat de problemă, dar şi extrem de hotărât, el a continuat: "Nouăzeci la sută din centura Bucureştiului nu atinge Bucureştiul. Voluntari, Dobroieşti, Popeşti-Leordeni sunt în interiorul centurii. Am enumerat doar câteva localităţi".Negoiţă a admis, însă, că dacă nu va fi făcută o centură a capitalei modernă, nu se va circula deloc um trebuie în Bucureşti. Cele două probleme sunt strâns legate între ele.

Urmăriţi răspunsul: 

Vezi interviul integral!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel