Cel mai mare târg de universități din Europa de Est vine la București

riuf
riuf

Ediția de primăvară a târgului internațional de universități, Romanian International University Fair (RIUF), se desfășoară la București-16-17 martie, Timișoara-19 martie, Iași- 21 martie.

Autor: Mădălina Iacob

Peste 100 de insituții educaționale din Europa vin, weekendul acesta, la Sala Palatului, să le prezinte tinerilor români oferta educațională pentru următorul an universitar. Tinerii interesați de studii în străinătate, atât liceeni, cât și studenți, pot afla despre oportunitățile de dezvoltare personală și profesională, existente în țară și în afară.

Vezi aici lista de expozanti la Romanian International University Fair

Vizitatorii vor participa la workshop-uri și seminarii pentru a afla informații despre studiile în străinătate. Workshop-urile conțin informații despre sistemele educaționale internaționale, despre procesul de admitere, cum se realizeaza aplicația, care sunt criteriile de selecție și ce metode de finanțare sunt disponibile. Seminariile prezintă modele de leadership, cu povesti de succes românești.

Studenții în an terminal pot lua parte la Spot Admission. 10 universități din Marea Britanie, Olanda, Grecia și Danemarca le oferă șansa studenților să afle dacă sunt admiși, în urma unui interviu de 15 minute, cu un reprezentant universitar.

Romanian International University Fair este organizat de grupul Educativa, un grup de companii private și organizații non-guvernamentale care dezvoltă și promovează proiecte și servicii pentru dezoltarea personală a tinerilor români.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel