EXCLUSIV  Cel mai mare pericol pentru biciclişti! Gorgan: Cinci lucruri de care trebuie să vă feriţi-VIDEO

Vloggerul Marius Gorgan a explicat, în cadrul emisiunii "Jungla urbană" realizată de către Liviu Harbuz, care sunt cele mai mari cinci pericole la care se expun bicicliştii.

Vloggerul Marius Gorgan a explicat la DC News, în cadrul emisiunii "Jungla urbană" moderată de Liviu Harbuz, care sunt cele mai mari cinci pericole care îi pândesc pe biciclişti în traficul urban. În opinia acestuia, cel mai important lucru de care trebuie să se ferească toţi bicicliştii este linia de tramvai.

"Pentru un biciclist pericolul numărul unu este linia de tramvai. Este primul lucru de care trebuie să te fereşti în mediul urban. Linia de tramvai este, cu siguranţă pe primul loc într-un clasament al celor mai mari pericole pentru biciclişti", consideră Marius Gorgan. 

[citeste si]

Cele cinci lucruri care-i pot costa scump pe biciclişti

Acesta a făcut un clasament al celor mai mari cinci pericole pentru bicicliştii care circulă prin "jungla urbană", pe care vi-l prezentăm în cele ce urmează:

"În opinia mea, pe locul 5 este să mergi fără lumini noaptea – cred că ar trebui să avem o legislaţie extrem de strictă din acest punct de vedere;

Pe locul 4: faptul că mulţi biciclişti nu cunosc şi nu respectă regulile de bază în domeniul circulaţiei: reguli de prioritate, de cedează trecerea, de a acorda prioritate pietonilor atunci când traversează strada;

Locul 3: traversarea străzii pe trecerea de pietoni neregulamentar, pe bicicletă şi nu pe lângă ea, aşa cum este normal;

Locul 2: trecerea pe culoarea roşie a semaforului; aici e ca o loterie, la un moment dat, dacă faci acest lucru des, ţi se întâmplă să şi păţeşti şi ceva.

DECLARAŢIA LUI MARIUS GORGAN AICI:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel