EXCLUSIV  Cea mai mare PROVOCARE pentru Denise Rifai. "Modul în care se joacă este unul care sare orice granițe"

Denise Rifai este o jurnalistă de care mulți politicieni, care nu știu mare lucru, ar trebui să se ferească. S-a văzut de ce la "Ora primarului" unde puțini invitați au reușit să-i treacă testele.

În campania electorală, Denise Rifai a demonstrat că emisiunile cu zeci de candidați, care nu prea știau pe ce lume se află, pot fi și antrenante și deloc plictisitoare. I-a prins cu mâța în sac pe mulți politicieni și doar câțiva au reușit să arate că merită votul oamenilor.

Denise Rifai nu a apărut brusc, nu a apărut odată cu "Ora primarului" de la Realitatea TV. A avut una dintre cele mai așezate evoluții. A început ca editor prezentator la un post de radio, apoi a trecut pe TV-online. A ajuns reporter economic, ulterior a avut posibilitatea să prezinte jurnalele de weekened, iar acum o vedem în prime-time la Realitatea TV.

[citeste si]

Luni, 26 septembrie, a împlinit 31 de ani. Am întrebat-o despre succes. Cum este să fii de succes. Ce ne-a spus descoperiți în rândurile de mai jos într-un interviu pe care l-a acordat în exclusivitate pentru DC News.

DC News: Cum este să îți petreci ziua de naștere la televizor?

Denise Rifai: Frumos. Și normal totodată. Și onorant. Pentru că este ceea ce eu mi-am dorit să fac și pentru că este ceea ce știu să fac. Profesia noastră, ca și multe altele, se exercită în mod continuu. Nu poți să-ți alegi când să fii jurnalist și nici nu poți să fii jurnalist doar câteva ore pe zi. Așa că muncesc cu plăcere de ziua mea, de Paște și de Crăciun, în weekenduri când este nevoie, pentru asta e datoria mea. Pentru că eu mi-am ales meseria asta cu tot ceea ce înseamnă ea, și bune și rele. Ce e frumos în ce trăiesc eu, și ce trăiesc probabil toți cei au șansa să muncească în domeniul pe care și l-au ales, este că eu mă încarc din ceea ce fac. Îmi iau forță și energie din ceea ce fac. Și asta îmi da putere să continui!

DC News: În afară de a sta în redacție, ai mai avut timp să faci și altceva? Ai un obicei pe care îl respecți în fiecare an?

Denise Rifai: Pentru mine e cea mai frumoasă zi în an. Pentru că pot să mulțumesc direct pentru cine sunt, pentru ce am primit în viața asta, pentru că sunt sănătoasă și parcă e ziua când primesc sprijin să merg mai departe. Așa am eu senzația cel putin... că de ziua mea, Mulțumirile ajung mai repede acolo Sus.

DC News: Care a fost cea mai frumoasă surpriză de ziua ta?

Denise Rifai: De-a lungul anilor am avut parte de foarte multe momente frumoase. De la urări și cadouri, la flori. Eu iubesc foarte mult florile și intodeauna ziua mea e momentul când primesc cele mai multe flori în an. Și asta mă bucură enorm.

DC News: Ai 31 de ani și o carieră de succes. Cum este să fii o jurnalistă de succes la doar 31 de ani?

Denise Rifai: Eu nu mă consider un jurnalist de succes. Sunt însă un om care-și iubește foarte mult meseria și mi-ar plăcea ca muncă mea să fie primită așa cum o gândesc. Și mi-ar plăcea să fie de folos.

DC News: Care a fost cea mai mare provocare în care ai fost pusă de când ești jurnalistă?

Denise Rifai: Au fost multe momente dificile. Perioadele de campanii electorale sunt de departe cele mai dificile momente. Pentru că modul în care se joacă în aceste perioade este unul care sare orice granițe. Dorința pentru putere a unora este înspăimântătoare și cu siguranță nu au niciun fel de opreliști în a-și atinge scopul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel