Ce uităm să curățăm în casă. Locuri PLINE de germeni

TV
TV

Menținerea domiciliilor foarte curate a fost prioritatea oamenilor în timpul pandemiei Covid-19.

Menținerea domiciliilor foarte curate a fost prioritatea oamenilor în timpul pandemiei Covid-19, conform Daily Mail. Cu toate acestea, există multe locuri greu de accesat despre care se uită des când se face curățenie.

Magazinul britanic AO.com a dezvăluit care sunt focarele de germeni din casele noastre pe care nu le curățăm din neatenție, oferind și un ghid de dezinfectare.

Experții site-ului au subliniat importanța folosirii bețișoarelor de urechi atunci când curățăm locuri greu de accesat, precum tastaturile de calculator și telecomenzile televizoarelor.

Suporturile de încălțăminte

Cunoscătorii site-ului AO.com au spus că suporturile de încălțăminte sau locurile unde depozităm pantofii trebuie curățate și dezinfectate cu produse antibacteriene destul de des, mai ales acum că virusul poate supraviețui pe aceste suprafețe.

Telecomenzile

AO a dezvăluit că este posibil să curățăm fiecare milimetru al telecomenzilor, indiferent cât de apropiate sunt spațiile dintre butoane.
„Scoateți bateriile din telecomenzi. Pregătiți un bol mic de apă săpunită și înmuiați bețișoarele, după care căutați tot lăcașul bateriilor, dar și între butoane".

Tastaturile

„Pentru a curăța rapid și ușor tastaturile, folosiți notițe adezive și curățați cu partea lipicioasă pe lângă taste, pentru a colecta toată mizeria inaccesibilă. Când ați decis că ați colectat toată murdăria, umeziți o bucată de cârpă cu soluție de curățat și ștergeți bine tastaturile, apăsând serios, dar nu prea tare", transmite AO.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel