Ce spune Alexandra Dinu despre bătăile pe care le-ar fi încasat de la Mutu

Alexandra Dinu Adrian Mutu
Alexandra Dinu Adrian Mutu

Fosta soție a lui Adrian Mutu a dat primele declarații după apariția stenogramelor din care reiese că fotbalistul o bătea. Alexandra Dinu a mărturisit că aceea este o perioadă din viața ei de care nu vrea să își mai aducă aminte și despre care nu vrea să discute.

„Nu vreau să discut despre asta şi v-aş fi recunoscătoare dacă m-aţi disocia de aceste lucruri. Trecutul este trecut, iar Alexandra Dinu are acum viaţa ei, care nu mai are nicio tangenţă cu acele lucruri. Sunt subiecte vechi, care fac parte dintr-o altă viaţă, vreau ca toată lumea să înţeleagă această realitate. Am viaţa mea şi nu mai vreau să fiu întrebată vreodată despre trecutul meu, am alte preocupări”, a declarat Alexandra Dinu pentru ziarul Ring.

Despre fiul lor, Mario, mămica are numai cuvinte de laudă. Chiar dacă nu iubește fotbalul la fel de mult ca tatăl său, Mario este un mare fan al sportului. Băiatul de 10 ani iubește baschetul și a început să practice și arte marțiale.

„Mario practică fotbal, înot, baschet şi, mai nou, arte marţiale. El face sport, în general, pentru că-i place, fotbalul nu-l ia aşa în serios. El este foarte talentat la baschet şi îi place foarte mult. Creşte foarte repede, se lungeşte. La 10 ani are deja 1,44 metri, deci poate avea o înălţime adecvată pentru acest sport. Probabil şi datorită acestui sport, creşte văzând cu ochii”, a mai spus fosta soţie a lui Adrian Mutu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel