Ce scrie presa internațională despre bătaia primită de Alexandra Stan

Cântăreața pop Alexandra Stan a fost bătută de managerul ei, Marcel Prodan, iar incidentul de factură mondenă a făcut agenda media o săptămână întreagă, de la acesta pornind discuții și dezbateri despre violența domestică și drepturile femeilor. Presa internațională a relatat și ea evenimentul ”care a șocat românii”.

Cele mai multe publicații au preluat un material al agenției Associated Press, care descrie motivul pentru care vedeta a fost lovită de managerul ei, dar și reacția opiniei publice din România.

Washington Post, Huffington Post și NYDailyNews scriu că faimoasa interpretă din România a fost agresată fizic de managerul și iubitul ei, după ce aceasta i-a cerut onorariile pentru reprezentațiile sale.

Alexandra Stan a ținut să precizeze în intervențiile ei la televiziunile de la noi că nu era iubita lui Prodan, ci doar ”făceam sex din când în când”.

Purtătorul de cuvânt al Poliției, Gelu Manolescu, a declarat pentru Associated Press că forțele de ordine au găsit-o pe Stan pe marginea unui drum certându-se cu Prodan și au dus-o pe cântăreața învinețită la spital.

”Poliția din România, un stat cu 19 milioane de locuitori, nu intervine în general în conflictele ce țin de violență domestică și tinde să facă investigații doar atunci când victimele depun plângere”, scriu ziarele citate.

După ce face o trecere în revistă a numărului mare de femei (800.000) agresate fizic în fiecare an, presa internațională punctează că parlamentarul Remus Cernea cere o legislație mai dură împotriva violenței domestice, iar ”binecunoscutul comentator” Mircea Toma critică slaba acoperire a violenței domestice de către media românească.

Un alt site de știri, bg-daily-news.eu, scrie că celebra interpretă a melodiei ”Mr. Saxobeat” a fost bătută într-o manieră care i-a șocat pe fanii ei din România și Bulgaria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel