Ce mesaj i-a transmis Monica Gabor lui Irinel

Monica_Gabor
Monica_Gabor

 Irinel Columbeanu (56 de ani) i-a cerut foste soții în instanţă să-i plătească pensia alimentară pentru Irina, motiv pentru care urmează să fie executată silit, conform unei sentinţe date de magistraţi. În replică, Monica Gabor se oferă ea să o crească pe Irina, fără a mai pretinde vreo contribuție din partea lui Irinel, afirmând că a început să-i fie milă de acesta.

În urma acțiunii depuse de Irinel Columbeanu pentru executarea silită a fostei soții, din cauza neplății pensiei alimentare, magistrații au decis, joi, ca Monica Gabor să-i plătească fostului soț suma de 17.000 de lei, reprezentând pensia alimentară restantă pentru Irina, scrie libertatea.ro.

 În replică, Monica Gabor i-a transmis un mesaj lui Irinel:

«Nu înţeleg ce vrea»

 “În primul rând, această acţiune a lui nu face decât să-mi fie şi mai mare milă de el. Dacă nu dispune de posibilităţi financiare, o să o cresc eu pe Irina, fără nici un ajutor din partea lui. Concluzia este că el are nevoie de ajutorul meu. Trebuia să spună de la început, nu să se prefacă. Sunt dispusă să fac totul pentru fetiţa mea. Am renunţat la toate procesele pentru Irina, pentru a nu mai fi terorizată, pentru că ştiu cât de rău îi faci unui copil cu aceste acţiuni. M-am oferit eu să-i plătesc şcoala sau tot ce ţine de educaţia ei, iar el m-a refuzat. Chiar nu înţeleg ce vrea”,a declarat fosta doamnă Columbeanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel