Ce face Andrei Duban pe caniculă. "Mintea ți-o ia razna doar din cifrele pe care le vezi la TV"

Andrei Duban nu se lasă învins de caniculă. Chiar dacă România se topește sub soarele arzător, îndrăgitul actor are soluții de scăpare. Contactat de DC News, Andrei Duban ne-a spus că este important să nu ne panicăm și să ne uităm cât mai puțin la televizor. De ce? Veți vedea în rândurile de mai jos.

"Ce să facem? Mâncăm mult pepene rece. Bem multe lichide, ne plimbăm pe la umbră, nu ne panicăm și nu ne uităm la televizor. Cel mai important lucru pe căldură este să nu te uiți la televizor pentru că mintea ți-o ia razna doar din cifrele pe care le vezi la televizor. Sigur că este din ce în ce mai cald, dar corpul se adaptează. Le mulțumim celor care au tăiat pădurile. Nu mai avem anotimpuri... se trece rapid de la foarte cald la foarte frig. Așa cum păcălim sistemul, păcălim și căldura", a spus Andrei Duban pentru DC News.

Întrebat cum erau verile înainte de anii '90, actorul ne-a zis: "Verile erau la fel, doar că seara se răcorea mai repede pentru că era mai multă verdeață. Acum prin tăierea pădurilor... se strică echilibrul naturii, ecosistemul nu mai funcționează și atunci noaptea nu se mai răcorește. Încet-încet, vom face ceea ce demult probabil a fost prezis: ne vom omorî singuri planeta pentru că nu știm să avem grijă de ea".

O comedie în premieră

"În curând vom avea premiera unei noi comedii marca Dan Tudor. Se numește "Haimanaua". Din septembrie, cu acest spectacol avem programate în jur de 30 de spectacole prin toată țara. Este o comedie extraordinară, cu o distribuție de excepție. Premiera va avea loc în Germania, în cinci orașe, apoi vom avea 30 de spectacole în România", ne-a mai spus Andrei Duban care ne invită pe toți la teatru. Pe îndrăgitul actor îl puteți vedea și în piesa "Slugă la doi stăpâni" la Teatrelli.

VEZI ȘI: Cum scăpa Ceaușescu de caniculă. Metoda, folosită și în proiectul ELI, laserul de la Măgurele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel