Greșeala majoră făcută de o româncă după ce a câștigat la loto. A rămas fără niciun ban

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Află în articol ce greșeală a făcut o femeie după ce a câștigat la loto.

O româncă din Sibiu a făcut o greșeală majoră după ce a câștigat la loto. Mai exact, aceasta și-a lăsat telefonul nesupravegheat și așa a rămas fără banii câștigați. Ea a reclamat la Poliție că i-au dispărut din contul bancar 30.000 de euro, relatează Pro TV. Hoțul era chiar iubitul ei. Se pare că bărbatul i-a sustras telefonul mobil în momentele de neatenție și și-a transferat lui suma respectivă. 

Românca câștigase banii la un concurs de loterie din Marea Britanie, dar a hotărât să-i păstreze pentru educația copilului pe care-l are dintr-o relație anterioară, așa că i-a depus într-un cont separat, în bancă. La un moment dat s-a trezit cu surpriza. Cei 30.000 de euro lipseau din cont, așa că a cerut ajutorul Poliției.

Iubitul femeii a fost reținut

În urma cercetărilor, oamenii legii au constatat că iubitul femeii, un tânăr de 23 de ani, era cel care furase toți banii. Individul a făcut în total trei transferuri, cu ajutorul telefonului partenerei sale, pe care i-l lua atunci când aceasta nu era atentă. Prima dată ar fi încercat cu o sumă mai mică, iar atunci când a observat că iubita lui nu reacționează, a repetat operațiunea până când a lăsat contul gol.

Bărbatul a fost reținut de polițiști și este acum cercetat pentru acces ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos. Din fericire, femeia și-a recuperat aproape toți banii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel