Cazul Caracal. Georgian Drăgan, despre procurorul Cristian Popescu: Mi-a spus că şi acum ar lua această decizie

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Georgian Drăgan, a afirmat la Antena 3 că, în cadrul unei discuţii cu procurorul Cristian Popescu de vineri seara, acesta ar fi spus că, pus din nou în faţa deciziei de intrare în casa unui suspect fără mandat, ar lua aceeaşi decizie. 

"Am purtat eu discuţii cu dumnealui, cu domnul procuror Cristian Popescu, l-am întrebat cum au decurs lucrurile, pentru că încercam să aflu detalii pe care să le ofer opiniei publice, familiilor victimelor, pentru că aşa mi se părea corect. Dumnealui a afirmat, ca urmare a întrebărilor mele, că şi dacă ar fi întrebat acum, respectiv în seara de vineri când am avut discuţia, ar fi procedat la fel. Că nu avea cum să permită accesul poliţiştilor în forţă la acea locaţie, pentru că orice mijloace de probă ar fi fost găsite, ar fi fost lovite de nulitate de o instanţă de judecată. Cred că era mai importantă o viaţă de om", a declarat Georgian Drăgan la Antena 3. 

Întrebat ce va face dacă va fi chemat să dea mărturie în acest caz, Georgian Drăgan a replicat: "Eu pot să spun doar adevărul!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel