Caz șocant. O femeie a fost găsită moartă, pe pat, după ce vecinul de dedesubt a tras cu pistolul în tavan

Caz șocant. O femeie a fost găsită moartă, pe pat, după ce vecinul de dedesubt a tras cu pistolul în tavan / Foto: Piabay, de fsHH
Caz șocant. O femeie a fost găsită moartă, pe pat, după ce vecinul de dedesubt a tras cu pistolul în tavan / Foto: Piabay, de fsHH

O femeie a fost găsită moartă, pe pat, după ce vecinul de dedesubt a tras cu pistolul în tavan.

O femeie a murit după ce vecinul ei, care locuia dedesubt, ar fi tras în tavan cu o armă, scrie Mirror. Serviciile de urgență au intervenit la fața locului în urma împușcăturii, dar trupul femeii, pe nume Alia Matti Balola, în vârstă de 37 de ani, nu a fost găsit în apartamentul ei de la etajul al treilea decât a doua zi dimineață.

Vecinul său, A'Monte Zariq Jones, în vârstă de 20 de ani, a fost arestat și ulterior acuzat de ofițeri că a tras cu o armă în tavan în timpul unui scandal domestic. Incidentul s-a petrecut în Clemmons, Carolina de Nord, luni seara, 24 octombrie. Cadavrul lui Balola a fost descoperit abia în dimineața următoare.

Sheriff Bobby F. Kimbrough, Jr. a declarat: "Ca întotdeauna, orice pierdere de vieți omenești este o pierdere pentru comunitatea noastră. Chiar dacă inimile noastre sunt grele, suntem întristați de tragica pierdere de vieți omenești. Fiți siguri că ancheta este în desfășurare, așa că dreptatea va fi făcută pentru femeia care a murit în acest tragic incident".

Familia femeii, acuzații la adresa autorităților



Jones a fost acuzat de crimă, infracțiune de descărcare a unei arme de foc într-o incintă și infracțiune de descărcare de armă într-o locuință. Oamenii legii i-au refuzat eliberarea pe cauțiune. Familia Balolei a criticat modul în care departamentul șerifului gestionează cazul și a întrebat de ce a durat atât de mult până când trupul ei a fost găsit.

Fratele ei, Eric Balola, a declarat: "De ce nu au urcat noaptea în apartament? Ei spun doar că sora mea a murit, dar nu a murit, ci a suferit. Ar fi putut suferi o oră, două ore, timp de trei ore. Nu știm, dar ea suferea".

Balola a fost găsită împușcată lângă pat, având pe ea o pătură. 

Încă o descoperire oribilă în Teleorman: O fată de 16 ani și un băiat de 18, omorâți și ascunși într-o casă părăsită

Dublă crimă în Teleorman. Doi tineri, un băiat și o fată de 18, respectiv 16 ani, au fost găsiți morți într-o casă părăsită din Drăgăneşti de Vede. Crimă oribilă ar fi avut loc în noaptea de 24 spre 25 octombrie. Fratele băiatului de 18 ani a anunţat Poliţia cu privire la dispariţia celor doi, informează, miercuri, IPJ Teleorman, potrivit Agerpres.

"În ziua de 25 octombrie, un cetăţean din municipiul Turnu Măgurele a sesizat prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 , faptul că în noaptea de 24 spre 25, fratele său de 18 ani şi concubina acestuia de 16 ani, ambii domiciliaţi în judeţul Olt, au dispărut din locuinţa comună pe care o aveau în municipiul Turnu Măgurele", precizează reprezentanţii IPJ Teleorman.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a constatat comiterea faptei, autorul fiind un tânăr de 24 de ani din Roşiorii de Vede.

"Echipa operativă constituită în cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale în urma activităţilor şi investigaţiilor operative desfăşurate a constatat faptul că un bărbat de 24 de ani din municipiul Roşiorii de Vede s-ar fi deplasat la locuinţa comună a acestora, unde din motive necunoscute şi care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi izbucnit un conflict aplicându-le celor doi mai multe lovituri, care le- ar fi provocat leziuni, cauzând decesul", mai anunţă IPJ Teleorman. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel