Încă o descoperire oribilă în Teleorman: O fată de 16 ani și un băiat de 18, omorâți și ascunși într-o casă părăsită

Încă o descoperire oribilă în Teleorman: O fată de 16 ani și un băiat de 18, omorâți și ascunși într-o casă părăsită / Foto: Pixabay, de Diego Fabian Parra Pabon
Încă o descoperire oribilă în Teleorman: O fată de 16 ani și un băiat de 18, omorâți și ascunși într-o casă părăsită / Foto: Pixabay, de Diego Fabian Parra Pabon

Doi tineri de 18 și 16 ani au fost găsiți morți într-un imobil din Teleorman.

Dublă crimă în Teleorman. Doi tineri, un băiat și o fată de 18, respectiv 16 ani, au fost găsiți morți într-o casă părăsită din Drăgăneşti de Vede. Crimă oribilă ar fi avut loc în noaptea de 24 spre 25 octombrie. Fratele băiatului de 18 ani a anunţat Poliţia cu privire la dispariţia celor doi, informează, miercuri, IPJ Teleorman, potrivit Agerpres.

"În ziua de 25 octombrie, un cetăţean din municipiul Turnu Măgurele a sesizat prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 , faptul că în noaptea de 24 spre 25, fratele său de 18 ani şi concubina acestuia de 16 ani, ambii domiciliaţi în judeţul Olt, au dispărut din locuinţa comună pe care o aveau în municipiul Turnu Măgurele", precizează reprezentanţii IPJ Teleorman.

Autorul crimei a fost reținut



În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a constatat comiterea faptei, autorul fiind un tânăr de 24 de ani din Roşiorii de Vede.

"Echipa operativă constituită în cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale în urma activităţilor şi investigaţiilor operative desfăşurate a constatat faptul că un bărbat de 24 de ani din municipiul Roşiorii de Vede s-ar fi deplasat la locuinţa comună a acestora, unde din motive necunoscute şi care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi izbucnit un conflict aplicându-le celor doi mai multe lovituri, care le- ar fi provocat leziuni, cauzând decesul", mai anunţă IPJ Teleorman.

Conform sursei citate, bărbatul ar fi transportat ulterior cadavrele cu ajutorul unui autoturism cu care se deplasa, pe raza comunei Drăgăneşti de Vede, ascunzându-le într-o casă părăsită.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman. Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman. 

Încă o descoperire macabră: Cadavrul unei femei, găsit la marginea unui drum din Arad

Cadavrul unei femei a fost găsit, marţi, abandonat la marginea DN 79, în satul arădean Hălmagiu, iar poliţiştii au reuşit să identifice victima după câteva ore, prima ipoteză fiind că a fost lovită de un autovehicul. Trupul neînsufleţit a fost observat de localnici dimineaţă, ei sunând imediat la 112.

"În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a fost identificată persoana decedată. Este vorba de o femeie de 43 de ani, din localitatea Vaţa de Jos, judeţul Hunedoara. Femeia ar fi fost victima unui accident rutier", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Poliţiştii spuneau că, cel mai probabil, a fost vorba de un accident urmat de fuga şoferului, astfel că fac cercetări pentru identificarea vinovatului. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzei decesului, scrie Agerpres. 

VEZI ȘI: Cadavru descoperit pe marginea DN 76. Poliţiştii suspectează o şoferiţă de TIR

O tânără de 21 de ani a fost găsită pe un câmp din Teleorman. Avea urme de violenţă pe corp 

O tânără de 21 de ani a fost găsită moartă, luni, pe un câmp între localităţile Frumoasa şi Bragadiru, pe corpul acesteia fiind urme de violenţă, informează IPJ Teleorman.

Cel care a anunţat Poliţia la 112 a fost un bărbat care a văzut corpul fetei. "La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care, în urma verificărilor efectuate a stabilit faptul că este vorba despre o tânără, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Alexandria, care a fost găsită în extravilanul comunei Frumoasa, judeţul Teleorman. În urma examinării, tânăra prezenta urme de violenţă pe corp, fiind transportată la o unitate medicală, în vederea efectuării necropsiei", precizează reprezentanţii IPJ Teleorman. Cercetarea în acest caz este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman. 

Iubitul tinerei de 21 de ani a murit și el în urmă cu o seară. Se pare că băiatul, în vârstă de 25 de ani, a intrat cu mașina într-un copac, conform România TV, murind pe loc. De aici, suspiciunea că el ar fi ucigașul fetei, iar cea mai probabilă ipoteză luată în calcul este de crimă urmată de sinucidere. O anchetă amănunţită urmează să scoată la iveală adevăratele date ale tragediei. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel