Încă o descoperire macabră: Cadavrul unei femei, găsit la marginea unui drum din Arad

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

Corpul neînsufleţit al unei femei a fost găsit pe marginea DN 79. 

Cadavrul unei femei a fost găsit, marţi, abandonat la marginea DN 79, în satul arădean Hălmagiu, iar poliţiştii au reuşit să identifice victima după câteva ore, prima ipoteză fiind că a fost lovită de un autovehicul.

Trupul neînsufleţit a fost observat de localnici dimineaţă, ei sunând imediat la 112.

"În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a fost identificată persoana decedată. Este vorba de o femeie de 43 de ani, din localitatea Vaţa de Jos, judeţul Hunedoara. Femeia ar fi fost victima unui accident rutier", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Poliţiştii spun că, cel mai probabil, a fost vorba de un accident urmat de fuga şoferului, astfel că fac cercetări pentru identificarea vinovatului.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzei decesului, scrie Agerpres. 

O tânără de 21 de ani a fost găsită pe un câmp din Teleorman. Avea urme de violenţă pe corp 

O tânără de 21 de ani a fost găsită moartă, luni, pe un câmp între localităţile Frumoasa şi Bragadiru, pe corpul acesteia fiind urme de violenţă, informează IPJ Teleorman.

Cel care a anunţat Poliţia la 112 a fost un bărbat care a văzut corpul fetei. "La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care, în urma verificărilor efectuate a stabilit faptul că este vorba despre o tânără, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Alexandria, care a fost găsită în extravilanul comunei Frumoasa, judeţul Teleorman. În urma examinării, tânăra prezenta urme de violenţă pe corp, fiind transportată la o unitate medicală, în vederea efectuării necropsiei", precizează reprezentanţii IPJ Teleorman. Cercetarea în acest caz este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman. 

Iubitul tinerei de 21 de ani a murit și el în urmă cu o seară. Se pare că băiatul, în vârstă de 25 de ani, a intrat cu mașina într-un copac, conform România TV, murind pe loc. De aici, suspiciunea că el ar fi ucigașul fetei, iar cea mai probabilă ipoteză luată în calcul este de crimă urmată de sinucidere. O anchetă amănunţită urmează să scoată la iveală adevăratele date ale tragediei.

CITEŞTE MAI MULTE AICI

O crimă șochează Parisul! Trupul unei copile de 12 ani a fost găsit într-o cutie

Parizienii au fost șocați de uciderea unei eleve de 12 ani al cărei cadavru a fost găsit vineri într-un container din curtea blocului ei. Fata, pe nume Lola, își petrecuse ziua la școală, la fel cum făcea în mod normal. Tatăl ei a dat alarma când aceasta nu s-a întors acasă după-amiaza. Mai târziu, seara, la marginea clădirii din arondismentul 19 a fost găsită o cutie din plastic transparent care conținea cadavrul ei.

Tatăl Lolei este angajat la biroul de asistență clienți într-un bloc rezidențial. Trupul ei a fost găsit strivit în interiorul containerului, ascuns într-un înveliș material. Mâinile și picioarele i-au fost legate și s-a raportat că avea o tăietură la gât, deși autopsia din acest weekend a constatat că a murit din cauza asfixierii. Pe picioarele ei erau și două note Post-it, una pe care scria „0” și cealaltă pe care scria „1”. Sâmbătă dimineața, poliția l-a arestat pe principalul suspect al crimei, o femeie de 24 de ani, născută în Algeria, numită în presă Dahbia B.

VEZI MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel