Caz Caracal. Alexandru Cumpănaşu: Mor cu ei de gât

Loredana Brumă / 13 aug 2019 / 07:20 Salveaza PDF Comentarii
Cumpănașu
Descriere foto: Cumpănașu

Alexandru Cumpănaşu şi familia Alexandrei vor oferi burse anuale pentru tinerii care vor ajuta împotriva răpirilor, şantajului, clanurilor interlope şi găştilor de cartier. Unchiul Alexandrei a depus, luni, la Parchetul General noi informaţii şi indicii despre Gheorghe Dincă şi posibili complici. 

" #12vreausatraiesc. BURSĂ ALEXANDRA MACESANU PENTRU CURAJ! Împreună cu familia și câțiva prieteni apropiați (oameni de afaceri care nu vor să-și dea numele) am hotărât să CINSTIM CURAJUL Alexandrei și indiferent dacă este în viață sau nu vom oferi 20 de burse anuale pentru tineri de liceu care se vor remarcă prin curaj în față crimei organizate din licee!. În fiecare an de ziua Alexandrei pe 15 Septembrie vom oferi aceste burse copiilor care vor ajută poliția și pe noi să luptăm împotrivă RĂPIRILOR, DROGURILOR, ȘANTAJULUI, CLANURILOR INTERLOPE, GĂȘTILOR DE CARTIER. Copiii nu trebuie doar să fie buni la învățătura, dar și să învețe să lupte împotrivă râului și să nu le fie frică, să învețe să fie buni!

MOR CU EI DE GÂT

 

Am depus la Procurorul General 60 DE PAGINI de indicii și informații despre monstrul de la Caracal și posibili complici ai posibilei omorâri a Alexandrei. Cu NUME, date de contact, documente! Încet dar sigur lațul în jurul lui Dinca se strânge iar procurorii au început să ancheteze și REȚEAUA și complicii acestuia. Am urlat despre asta din prima zi și pot să va spun atât: MOR CU EI DE GÂT. PÂNĂ CÂND JUDEȚUL OLT nu va fi eliberat de clanurile interlope, nu mă laș. Am decis astăzi să formez o echipă de investigatori independenți care să descopere ADEVĂRUL! Îi ajutăm pe anchetatori nu îi încurcăm. Dar nu putem stă nepăsători" , este mesajul postat de Alexandru Cumpănaşu.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26