Cataramă, excludere PNL. "Orban m-a rugat să nu dezvolt subiectul. Partidul va avea de suferit"

După ce a anunțat că va depune plângere penală pe numele liderului PNL Ludovic Orban și a altor 15 liberali, pe motiv că au încercat excluderea sa din partid și au falsificat rezultatul votului privind nominalizarea viitorului premier PNL, Viorel Cataramă a făcut noi declarații.

"Nu am depus-o, am anunţat intenţia. În acest moment, avocaţii lucrează în acest sens. După acel consiliu, am avut o discuţie cu domnul Orban şi am ridicat această problemă şi m-a rugat să nu dezvolt subiectul pentru că va suferi partidul şi am fost de acord.

Ulterior au continuat abuzurile împotriva mea până la excluderea mea din partid, determinându-mă să acţionez. Nu sunt o persoană conflictuală, dar sunt o persoană care luptă pentru drepturile sale. Voi lupta pentru reformarea şi modernizarea partidului", a declarat Viorel Cataramă, la Antena 3.

Candidatură Primăria Capitalei

"Era de aşteptat că decizia de excludere să fie declarată nulă. Această decizie a fost dată ca eu să fiu împiedicat să candidez la Primăria Bucureştiului şi este o infracţiune", a  mai spus Cataramă, la Antena 3.

Citește și: Orban - Cataramă, lovitură din PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel