Cătălin Striblea, printre susținătorii fetei violate din Vaslui- VIDEO

Jurnalistul Cătălin Striblea este în concediu în Vaslui, orașul său natal, acolo unde a mers s-o susțină pe tânăra violată de șapte băieți din Văleni.

"Eu sunt vasluian, de asta mă și găsește aici, s-au potrivit lucrurile să fiu aici. Mă bucur să văd oameni aici, că această comunitate are viață și le dă o lecție celor care au vorbit urât despre toți oamenii care au vorbit despre localitatea asta. Asta arată că oamenii încă au putere. Aici o să vezi oameni simpli care au o problemă și au venit să își spună părerea și mă bucur că o să stea aici toată ziua. O să îi fluiere din nou (n.r. pe violatori), asta e cea mai mare bucurie. Asta îmi arată că localitatea asta atât de rău blamată e vie. Eu mă bucur că au venit oamenii, că judecătorii au putut să îi vadă fizic. Mă așteptam să văd oameni din toată țara, să arătăm că suntem o nație mai puternică. Din fotoliu mi-e foarte ușor să protestez, dar mă bucur că s-au adunat împotriva a 7 oameni care probabil trebuie să ia foarte multă pușcărie. Presiunea mediatică va continua. Nu cred că strămutarea ar fi întemeiată. Presiumea mediatică va continua până când oamenii ăștia vor fi condamnați. Astea nu sunt lucruri care să se termine. Cred că în acest caz nu s-au produs greșeli în urma cărora să fie trași respectivii la răspundere. Cred însă că se vor da anumite avertismente pentru practici între judecători și procurori", a declarat Cătălin Striblea, potrivit b1.ro

Procesul celor șapte violatori a fost suspendat. Avocatul unuia dintre ei a recuzat judecătorul pe motiv că se lasă influențat de presiunea mediatică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel