Cătălin Striblea are "ULTIMUL CUVÂNT" la B1 TV

Cătălin Striblea - jurnalistul care a plecat recent de la România TV - va realiza la B1 TV emisiunea "Ultimul cuvânt".

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Ecouri NEBĂNUITE ale atacului de la Charlie Hebdo în România. Dezvăluirile unor nume grele ale teatrului

"Comentarii sau manipulări? Mereu ți se spune ce trebuie să știi sau ce vor ei să știi. Undeva trebuie să tragi linie. Calm și echilibrat și să afli de ce. Sunt Cătălin Striblea și am "Ultimul cuvânt", spune jurnalistul în prezentarea emisiunii sale de la B1 TV care va fi difuzată de la ora 21.30, de miercuri până duminică.

Cătălin Striblea a anunțat, în decembrie, pe blogul său, că se desparte de postul România TV

"Duminică seară am avut ultima emisiune la România TV. A fost capătul unui drum de aproape șase ani, în mare cu aceeași echipă cu care am început la Realitatea sau Realitatea FM. Am convenit acum, de comun acord, că e o răscruce și că nu ne înțelegem cum să mergem mai departe.

De ce am plecat? Uneori am simțit că sunt mai multe lucrurile care ne despart, decât cele care ne legau. De ce au vrut ei să plec? Nu mi-e foarte clar, dar probabil că e vorba de același sentiment.
Ne-am certat? Nicio secundă. Am trecut fiecare cu calm și chiar râzând. Bine, ei au și experiența transferurilor de jucători pe care le fac de ani de zile. M-a surprins? Sincer să fiu, dacă m-ați fi întrebat acum o lună aș fi avut dubii. Am să le reproșez ceva? Mi-ar fi plăcut ca lucrurile să fie mai clare, dar le mulțumesc pentru sprijin de-a lungul ultimilor ani", scria Cătălin Striblea la acea vreme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel