Cătălin Moroşanu, senzațional și pe ringul de dans, la nunta sa

Cătălin Moroșanu, "Moartea din Carpaţi", a părăsit grupul celibatarilor. Cunoscutul luptător s-a căsătorit, sâmbătă, cu Georgiana, după o relație de zece ani, iar la petrecerea organizată cu această ocazie, Moroșanu a făcut senzație și pe ringul de dans.

Sportiv de performanță și consilier județean ales pe listele Partidului Democrat Liberal, Cătălin Moroșanu și Georgiana au realizat, sâmbătă, o nuntă superbă, toți cei peste 220 de invitați fiind încântați de petrecerea organizată de proaspeții însurăței. Printre invitați s-a numărat inclusiv antrenorul său, Mihai Constantin, dar și colegul lui de club, Sebastian Ciobanu, luptătorul Gheorghe Ignat, poreclit "Ursul Carpatin", deputatul Petru Movilă, omul de afaceri Cristian Cioancă, dar și Mărioara Zăvoranu, mama Oanei Zăvoranu, potrivit bunaziuaiasi.ro.

Naşul lui Cătălin Moroșanu și al Georgianei este omul de afaceri Sorin Cazan, prieten cu celebrul sportiv. La petrecerea organizată după cununia celor doi, a lipsit un obicei al unor astfel de evenimente, respectiv furatul miresei.

"Noi am făcut în iunie cununia civilă, dar atunci nu am avut timp să facem şi peterecerea de nuntă deoarece eu eram în campanie electorală, plus că urma să am şi un meci. Va fi o petrecere frumoasă, alături de prieteni. Toţi cei care vin ştiu că la Moroşanu la nuntă, nu se fură mireasa! Punct! Mi se pare un obicei prost, care nu prea mai are legătură cu prezentul. Nici mie şi nici soţiei mele nu ne palce acest obicei de pe timpul bunicilor", a declarat Cătălin Moroşanu, pentru Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel