Cătălin Măruță a scăpat basma curată dintr-un scandal monstru

După ce s-a aflat în mijlocul unui scandal monstru, toată lumea acuzându-l că a intrat, la Pro TV, prin telefon, cu fata violată din Vaslui, Cătălin Măruță a scăpat, din nou, basma curată.

Consiliul Național al Audiovizualului a decis să reanalizeze în ședința de astăzi cazul emisiunii "La Măruță", în care a fost dezvăluită identitatea fetei violate din Vaslui. După ce în ședința de la sfârșitul lunii iulie emisiunea nu a fost sancționată pentru că nu s-a întrunit numărul minim de voturi pentru ca o propunere să treacă, CNA a decis repunerea cazului pe ordinea de zi.

În ședința de astăzi, Florin Gabrea, membru CNA, a propus sancționarea cu 100.000 de lei a postului pentru acest derapaj, însă propunerea nu a întrunit numărul minim de voturi, șase.

Aceasta este ultima dată când speța a mai putut fi analizată de CNA, potrivit regulamentului instituției. „Din păcate acest subiect este închis", a declarat Moncia Gubernat, membru CNA și cea care a condus ședința de astăzi, scrie Pagina de Media.

VEZI ȘI: Mircea Badea rupe misterul: M-a sunat Adrian Sârbu-VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel