Cătălin Măruță a scăpat basma curată dintr-un scandal monstru

Anca Murgoci / 08 sep 2015 / 13:52 Salveaza PDF Comentarii

După ce s-a aflat în mijlocul unui scandal monstru, toată lumea acuzându-l că a intrat, la Pro TV, prin telefon, cu fata violată din Vaslui, Cătălin Măruță a scăpat, din nou, basma curată.

Consiliul Național al Audiovizualului a decis să reanalizeze în ședința de astăzi cazul emisiunii "La Măruță", în care a fost dezvăluită identitatea fetei violate din Vaslui. După ce în ședința de la sfârșitul lunii iulie emisiunea nu a fost sancționată pentru că nu s-a întrunit numărul minim de voturi pentru ca o propunere să treacă, CNA a decis repunerea cazului pe ordinea de zi.

În ședința de astăzi, Florin Gabrea, membru CNA, a propus sancționarea cu 100.000 de lei a postului pentru acest derapaj, însă propunerea nu a întrunit numărul minim de voturi, șase.

Aceasta este ultima dată când speța a mai putut fi analizată de CNA, potrivit regulamentului instituției. „Din păcate acest subiect este închis", a declarat Moncia Gubernat, membru CNA și cea care a condus ședința de astăzi, scrie Pagina de Media.

VEZI ȘI: Mircea Badea rupe misterul: M-a sunat Adrian Sârbu-VIDEO

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24