Cătălin Botezatu, dovadă de dragoste pentru Bianca Drăgușanu: ''Asta o face mai fericită''

Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a vorbit despre relația de dragoste pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu. Celebrul creator de modă a dezvăluit care a fost dovada de dragoste pe care i-a oferit-o blondinei.

Cătălin Botezatu era convins încă din 2010 că Bianca Drăgușanu va ajunge prezentatoare de televiziune și o femeie de afaceri. Creatorul de modă este fericit de evoluția fostei sale iubite, care cândva era cunoscută drept Blonda lui Bote.

"Am zis în 2010 că Bianca va face afaceri, și așa este… Am spus că o să demonstreze că nu este doar o blondă frumoasă sau doar “Blonda lui Bote”, așa cum se zicea la început, ci va fi o persoană publică, pe picioarele ei, că va prezenta o emisiune, și așa e… Mă bucur mult că a reușit", a declarat Botezatu pentru wowbiz.ro

Cătălin Botezatu, despre o eventuală împăcare cu Bianca Drăgușanu

"Nu se mai pune problema de o împăcare după atâția ani. Fiecare are viața lui. Au fost multe femei la brațul meu pe care le-am lansat. Nu-mi pare rău că nu mai sunt Bianca, știi cum e… în momentul în care vezi că o persoană are nevoie de libertate, îi dai drumul să zboare mai departe. E ca o pasăre care, daca ții la ea și o iubești cu adevărat, o lași să se ducă unde vrea ea, nu o păstrezi într-o colivie de aur, să te bucuri doar tu privind-o și ascultându-i trilurile. Bianca era o astfel de femeie, una liberă, și așa va fi întotdeauna. Nu poate fi încorsetată de nimeni ca să se poata dezvolta. Repet, cea mai mare dovadă de dragoste pentru o persoană pe care o iubești este să îi dai libertate și chiar să îi dai voie să plece de langâ tine, dacă asta o face mai fericită", a mărturisit celebrul creator de modă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel