Urmărește emisiunea live


Casa și mașina unui activist de mediu au fost VANDALIZATE

Amazonia
Amazonia

Casa și mașina activistului de mediu Daniel Bodnar au fost distruse în plină noapte. Se crede că au fost implicați hoții de lemne.

Casa și mașina activistului de mediu Daniel Bodnar au fost vandalizate, cel mai probabil de hoții de lemne, care au făcut obiectul unor dezvăluiri despre ceea ce se petrece în pădurile din Bucovina. În noaptea de duminică spre luni, după miezul nopții, amenințările de care a avut parte au fost puse parțial în aplicare. Un geam de la locuința lui Daniel Bodnar a fost spart, iar luneta mașinii acestuia este, de asemenea, distrusă.

Bodnar a prezentat firul evenimentelor

Într-o postare pe pagina sa de facebook, Daniel Bodnar a povestit ce s-a întâmplat: ”Golanii care au amenințat și au lovit (sunt cei care mi-au spus direct că va urma asta): Fratele Pădurarului de pe Brodioara Cenușă Ilie și Cenușă Teofil, cel care este administratorul firmei care a fost prins de noi acum 3 zile cu un transport de lemn ilegal. Cei care au lovit au fugit cu un Audi A4 de culoare neagră. M-au urmărit noaptea ca hoții până am ajuns la socrii mei, unde am rămas să dorm cu familia. Ați depășit orice limită și veți plăti ticăloșilor. Faceți de Rușine toți oamenii gospodari și de cinste din Putna și Brodina”.

Activistul a depus plângere la poliție

Daniel Bodnar a depus deja plângere la Poliția Vicovu de Sus și spune că drumul său nu poate fi schimbat, iar obiectivul său rămâne salvarea pădurilor Bucovinei.

”Nu ne intimidează gesturile huliganilor susținători ai mafiei lemnului. Acești oameni nu respectă nici o regulă și sunt dispuși să facă orice pentru a-și proteja câștigul murdar, dar noi suntem dispuși să dăm totul pentru DREPTATE și ADEVĂR. Am pornit pe un drum cu sens unic pentru că situația e prea disperată în Bucovina. Se taie pădurile la cote alarmante de hoții de lemn, iar autoritățile se mișcă doar la sesizările noastre. Nu ne temem, chiar dacă mai avem și astfel de momente în care ești tentat să accepți să vină frica peste tine. Avem un Dumnezeu care numai El știe cum ne va proteja. Mergem înainte cu speranța că se va face o schimbare în Bucovina și avem curaj să mergem ca niște eroi mai departe”, este mesajul transmis de Daniel Bodnar, potrivit MonitorulSV.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel