Carmen Tănase și Cosmina Dobrotă, mărturisiri din Fructul oprit

Carmen Tănase
Carmen Tănase

Carmen Tănase și Cosmina Dobrotă, Roxana și Katia din "Fructul oprit" – serialul difuzat miercurea, de la ora 20.00, la Antena 1, se înțeleg din priviri pe platourile de filmare, iar replicile lor pline de umor i-au făcut pe telespectatori să le îndrăgească personajele.

"Actorul bun simte imediat. Este un transfer de energie de la unul la altul, simți când ceva nu e în regulă și îi sari în ajutor. Sunt niște reguli nescrise, pe care le știm, le simțim, pentru că ne simțim", este de părere Carmen Tănase, care poate fi urmărită în "Fructul oprit", în rolul Roxanei Baicu Popovici, un contre emploi. "Roxana e egoistă, răutăcioasă, materialistă. Lucrurile astea nu mă caracterizează pe mine deloc. Dar așa, ca fel de a mă exprima, am ceva de acolo, i-am împrumutat Roxanei ceva de la mine", adaugă ea.

Aceasta face echipă cu Cosmina Dobrotă, actrița care o interpretează pe Katia, servitoarea ei de încredere. Cele două formează un cuplu de senzație, cu replici savuroase și pline de umor. "Potrivirea între partenerii de joc este ca improvizația în jazz. Știi forma piesei, respectiv textul și contextul, ai încredere in celălalt că merge cu tine așa cum și tu, la rândul tău, mergi cu el și iese secvența. Aș spune e tango, trebuie să simți", mărturisește Cosmina.

Talentate și îndrăgite de publicul autohton, Carmen Tănase și Cosmina Dobrotă pot fi urmărite, în fiecare miercuri, de la ora 20.00, în cel de-al doilea sezon al serialului "Fructul oprit", la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel