Carmen Dan, război total: Dragnea e o țintă. Trebuie să facem front comun

Ministrul Carmen Dan a declarat că Liviu Dragnea ”este o țintă” iar PSD ”trebuie să facă front comun” și să răspundă ”categoric”. Ministrul MAI a vorbit despre ”sincopele Guvernului Grindeanu”, care în opinia ei riscau implementarea programului de guvernare.

”Președintele partidului a făcut ceva ce nu se așteptau foarte mulți să facă. A ales să tranșeze transparent și public o situație în care riscul implementării programului de guvernare devenea iminent. Fac referire atunci când a ales să spună public ce se întâmplă și de ce premierul Grindeanu a avut sincope.

Cu toate costurile aferente, președintele partidului și membrii importanți au înțeles că e necesar să facem asta, altfel exista riscul să nu putem implementa programul de guvernare, iar pentru noi acesta e obiectivul cel mai important. 

Eu sper să nu fie mulți prădători (nr - în PSD). E important să dăm dovadă că în situații critice știm să fim foarte uniți și hotărâți. Într-o lună și jumătate s-a recuperat tot ce a însemnat întârziere în perioada Guvernului Grindenau.

E iarăși un motiv pentru care președintele partidului să fie ținta, pentru că e o țintă. Eu cred că cei din Guvern și cei care sunt oameni importanți în PSD trebuie să facă front comun, nu trebuie să ne temem să spunem adevărul. E momentul să ne poziționăm foarte categoric. Nu e normal ca doar Liviu Dragnea să plătească pentru orice situație exploatată cu un anumit interes de anumite persoane”, a spus Carmne Dan la România TV. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel