Carmen Dan: Astăzi am respirat aer de copilărie

Carmen Dan
Carmen Dan

"Astăzi am respirat aer de copilărie și asta numai datorită celor peste 2000 de copii care au dat curs invitației noastre de a vizita Ministerul Afacerilor Interne", transmite Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne.

"În contextul Zilei Internaționale a Copilului, colegii din MAI au reușit să-i bucure pe cei mici pentru al XI-lea an consecutiv. Am avut parte împreună de multe zâmbete și surprize, iar polițiștii, pompierii, jandarmii au fost la înălțime chiar la propriu. De multe ori noi, adulții, avem impresia că suntem cei care îi învățăm pe cei mici lucruri utile pentru viață, dar și noi, la rândul nostru, avem foarte multe de învățat de la ei. Bucuria sinceră și entuziasmul copiilor ne dă putere pentru a merge întotdeauna pe drumul drept, pentru a le face lumea mai frumoasă, mai sigură.

Copiii merită tot ce e mai bun pe lume! Nu doar de ziua lor, ci în fiecare zi. De fiecare dintre noi depinde să le construim o lume în care să să crească frumos și să fie cu adevărat fericiți. Aș vrea să îi felicit pe toți angajații din MAI care an de an participă la acest eveniment, realizând cu pasiune și dăruire multe momente atractive sau de suspans pentru cei mici", a scris Carmen Dan pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel