Carmen Avram, după moatrea Cristinei Țopescu: „Tot aștept să-mi spună cineva că nu e adevărat"

Crişan Andreescu / 13 ian 2020 / 06:36 Salveaza PDF Comentarii
Carmen Avram: Cei care te-au iubit te vor iubi în continuare
Carmen Avram: Cei care te-au iubit te vor iubi în continuare

Europarlamentarul  Carmen Avram a postat  un mesaj pe pagina sa de Facebook, după ce a aflat de moartea Cristinei Țopescu.

„M-a lovit acum această veste cumplită, incredibilă: a murit Cristina Țopescu! Şi tot aştept să-mi spună cineva că nu e adevărat! Cristina a fost unul dintre primii oameni pe care i-am întâlnit în calitate de jurnalist şi care şi-au lăsat asupra mea amprenta. M-am îndrăgostit pe loc de frumusețea cuvintelor pe care le folosea şi care curgeau frumos, fluent, elegant în fraze profunde şi pline de miez.

Apoi, am cunoscut-o mai bine şi am descoperit un suflet imens, capabil de iubire necondiționată şi de sacrificii pe care unii nu le-au cunoscut niciodată. Am pierdut azi, toți, un om mare, care a făcut mai mult bine decât ne putem imagina. Şi sunt sigură că viața ei o califică pentru o eternitate în lumină. Cei care te-au iubit te vor iubi în continuare. Cei care nu te-au ştiut, vor afla acum ce om ai fost şi te vor iubi şi ei. Odihneşte-te în pace, om bun!".

Vezi și: Cristina Țopescu a murit, conform RTV. Culisele unei vieți de legendă - ultimul interviu la DC News despre tatăl ei

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28