Capatos, amendat de CNA cu 70.000 de lei pentru emisiunea cu Vadim

 CNA a decis, joi, amendarea postului Antena 1 cu 70.000 de lei pentru emisiunea "Un show păcătos" din 9 mai în care Corneliu Vadim Tudor a declanşat scandalul la adresa fostei membre PRM, Anca Cârcu, cunoscută sub numele de ”Sexy Politiciana”.

 Cazul respectiv a mai fost discutat de CNA în data de 28 mai, dar fără să se ajungă la  o decizie din cauza că nicio propunere nu a întrunit numărul de voturi, scrie paginademedia.ro.

Președintele PRM  a reacționat, după ce fosta peremistă l-a acuzat de tentativă de viol.  Atunci,  politicianul a tunat atunci când presupusa victimă a ajuns în platou. Cuvinte precum ”cioară borâtă” și altele, care nu pot fi reproduse, dar au fost auzite în direct, au năvălit din gura tribunului, care și-a chemat gărzile personale pentru a o da afară din platou pe Anca Cârcu.

Chiar dacă a solicitat întreruperea emisiei cu un moment de publicitate, Dan Capatos nu a reușit să-l oprească pe Vadim Tudor din avalanșa de înjurături și invective. ”Scoteți-o din platou că o calc în picioare!”, a răbufnit politicianul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel