Urmărește emisiunea live


Cântăreaţa Cardi B a anulat un concert, invocând existenţa unor riscuri de securitate

Cântăreaţa rap Cardi B a anulat marţi un concert programat în oraşul Indianapolis din estul Statelor Unite, invocând riscuri la adresa siguranţei sale, a anunţat artista americană prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter, informează AFP.

Poliţia din Indianapolis a confirmat pe aceeaşi reţea de socializare că evenimentul a fost anulat din cauza unui 'risc neidentificat'. 'Nu există niciun pericol imediat pentru siguranţa publicului, nu există niciun incident. O anchetă este în curs de desfăşurare', a adăugat poliţia.

'Îmi pare rău pentru azi', a scris pe Twitter artista născut în Bronx. Ea a explicat, totodată, pe Instagram că nu s-a mai confruntat 'niciodată cu o situaţie ca aceasta'. De asemenea, ea a publicat o declaraţie a promotorului concertului, în care se preciza că show-ul a fost amânat. Unii dintre fani au deplâns faptul că evenimentul a fost anulat cu 'câteva minute' înainte de a începe, însă alţii au părut mulţumiţi că siguranţa lor a fost luată în considerare.

După ce artista s-a remarcat pe plan internaţional în vara anului 2017, trei dintre single-urile sale au ajuns pe prima poziţie în topul vânzărilor de discuri din Statele Unite, performanţă reuşită şi de albumul ei de debut, 'Invasion of Privacy'. Cardi B este cunoscută, de asemenea, ca o susţinătoare înfocată a politicianului Bernie Sanders, candidat la nominalizarea din partea Partidului Democrat pentru alegerile prezidenţiale din 2020. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel