Candidat la Primăria Buzău, propunere total NEAȘTEPTATĂ

Ionica Tarău, inginera care luptă pentru drepturile surdo-muţilor, a primit o propunere total neașteptată din partea lui Constantin Ionescu, candidat independent la Primăria Buzău.

"Domnul Constantin Ionescu, candidat independent la fotoliul de PRIMAR al Municipiului Buzau, mi-a facut invitatia de a traduce pentru surzi programul electoral. Incepand cu ora 20.00 voi traduce programul domniei sale GRATUIT la Tv Buzau!

Este pentru prima data cand un candidat la Primaria Buzau doreste sa cunoasca si surzii programul electoral.

Nu stiu nici eu cum va fi... Eu stiu ca am fost invitata sa traduc, voi traduce GRATUIT pentru oricare viitor Primar, daca voi fi invitata! Nu am solicitat taxe, mi-am dorit intotdeauna si eu si ei surzii, ca ei acesti oameni DISCRIMINATI si MANIPULATI de multe ori in alegeri, sa cunoasca REAL programul electoral pentru fiecare candidat inscris la aceste alegeri pentru functia de... PRIMAR al Municipiului Buzau!

CREDEM intr-o campanie curata si in interesul tuturor cetatenilor, in interesul electoratului, fara DISCRIMINARE FARA bla bla blauri! POT, STIU SI VREAU sa traduc pentru fiecare candidat la fotoliul de Primar... GRATUIT programul electoral! Nu am sa ma schimb niciodata si voi ramane persoana care stie vrea si militeaza... IMPOTRIVA DISCRIMINARII ! Iata ca se poate zic eu... mai vedem ce se intampla asta seara la TV Buzau!

REPET... nu fac politica, pot traduce GRATUIT daca voi fi solicitata pentru oricare viitor Primar, la oricare post TV NECONDITIONAT asa cum am facut multi ani!", a scris Ionica Tarău pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel