CANCER. Bendeac: "Un idiot!". Cheloo: "Un alt gunoi"-VIDEO

Matei Deleanu, student la Medicină în anul doi, din Constanța, a scandalizat juriul de la iUmor. 

La un moment dat, în cadrul numărului său de pe scenă, a făcut o glumă proastă: "Ne întoarcem la Antena 1 pentru că riscăm să pierdem emisiunea 'Abces direct', emisiune la care lumea plânge foarte mult. Doar în practică la oncologie am mai văzut atâtea lacrimi pe metru pătrat". Acesta a fost momentul când Mihai Bendeac și Cheloo au explodat. 

"Mama a murit de cancer. Fă-mă să râd", a zis Cheloo. 

VEZI ȘI: Matei Deleanu, de la iUmor, INTERVIU. Ce spune despre Bendeac după scandalul cu bătaia

"În timp ce idiotul ăla era pe scenă, eu așteptam o analiză de la oncologie a unui membru din familia mea", a spus Mihai Bendeac.

[citeste si]

"Bendeac a avut 100% dreptate. Nu poți glumi cu anumite subiecte în cazul în care glumești prost. Cancerul și alte boli pot fi luate în râs, dar trebuie să faci exemplar acel lucru. Aia te face bun. Lumea trebuie să fie pe jos. Dacă nu ai reușit să o faci, ești un alt gunoi care încearcă și nu îi iese", a spus Cheloo.

La un pas de bătaie

Apoi, Mihai Bendeac a zis: "Am o întrebare. Jur că nu glumesc. Dacă eu în acest moment, în mod real, sunt la câțiva centimetri de a mă ridica și de a-l bate rău, ce se întâmplă? Ce am de făcut? Că dacă mai stau aici îl bat rău. (...) Dacă eu te-aș vota ar însemna să îmi calc în picioare orice urmă de demnitate". Apoi, juratul a aruncat tableta pe jos. Momentul a fost și mai șocant pentru că, în timpul numărului, Mihai Bendeac și-a sunat mama să vadă ce rezultat a primit după ce a făcut o analiză pentru a vedea dacă are cancer. Din discuția telefonică, părea că totul este bine.

Iată ce s-a întâmplat:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel