EXCLUSIV  Matei Deleanu, de la iUmor, INTERVIU. Ce spune despre Bendeac după scandalul cu bătaia

Matei Deleanu, unul dintre cei mai buni studenți la Medicină, a participat la iUmor. Prestația sa pe scena concursului de la Antena 1 a creat controverse, din cauza unor glume pe care le-a făcut. 

Cheloo și Mihai Bendeac nu i-au înțeles umorul. În schimb, Delia a arătat că nu a fost împotriva momentului. A spus că a văzut glume și mai rele, adică mai de impact emoțional, decât ce a făcut Matei Deleanu pe scena de la iUmor.

"Ne întoarcem la Antena 1 pentru că riscăm să pierdem emisiunea 'Abces direct', emisiune la care lumea plânge foarte mult. Doar în practică la oncologie am mai văzut atâtea lacrimi pe metru pătrat", a zis tânărul din Constanța. Acesta a fost momentul când Mihai Bendeac și Cheloo au explodat și au început să-l pună la zid pe studentul de la Medicină. Și pentru că aveam doar părerea juraților despre momentul lui, am vrut să aflăm și punctul de vedere al lui Matei Deleanu. DC News l-a contactat pentru un interviu în exclusivitate.

DC News: Cum a fost experiența de la iUmor?

Matei Deleanu: Vreau să fac o scurtă precizare. Gluma în care am comparat secția de Oncologie cu emisiunea 'Acces direct' a făcut parte dintr-un material sugerat de regizor și producători, iar eu n-am considerat nimic neobișnuit și am inclus-o în materialul final. Revenind la întrebare. Experiența a fost cât se poate de interesantă. Am avut ocazia să văd puțin din lumea showbiz-ulul și am putut să testez, pe o scenă reală, cu un public real, un material gândit de mine.

DC News: Cum ai perceput reacțiile juraților în ceea ce te privește? Ți se pare că vreunul dintre jurați a exagerat în ceea ce te privește?

Matei Deleanu: Cheloo a fost pus pe glume și a băgat strâmbe la adresa concurentului în stilul său caracteristic. Delia a fost super drăguță, deschisă la glume și singura care chiar a văzut cu adevărat obiectiv materialul și a avut capul pe umeri. Cu Mihai Bendeac este cu totul și cu totul altă poveste. După părerea mea, ca jurat oriunde ai fi și orice s-ar întâmpla pe scenă, tu trebuie să judeci strict numărul, fără implicații personale și fără să te iei de meseria concurentului. Deși îl consider un actor bun și îl felicit pentru că a ajuns unde a ajuns, este un om deosebit de ipocrit și fals. Să provoci un scandal atât de mare pe seama unei asocieri cu sens de glumă, în timp ce el face glume mult mai urâte despre Corneliu Vadim Tudor, care este decedat, sau despre torționarul Vișinescu, pe care, de altfel, îl pune într-o lumina pozitivă, de erou chiar. Probabil, rudele lui Vadim sau rudele persoanelor ucise și torturate de Vișinescu în închisoare își doresc pentru domnul Bendeac exact ce și-a dorit el pentru mine, când m-a amenințat că mă bate.

DC News: Ce le transmiți celor care te critică și consideră că ai exagerat cu anumite glume?

Matei Deleanu: Celor care mă critică le transmit să nu judece meseria mea pentru un număr de umor nereușit, pentru că am tot auzit idei de genul "Nu ai avut umor... o să fii un doctor prost" ceea ce nu are nicio logică. Și eu (ca foarte multă lume) am rude decedate din cauza acestei cumplite boli, dar ca doctor, dacă ai plânge pentru fiecare persoană bolnavă, n-ai mai putea trata pe mimeni. Cum a spus și Delia, e normal să fiu mai rece. Cine îmi judecă mie calitatea actului medical în funcție de capacitățile umoristice dă dovadă de limitare mentală.

DC News: Cum au reacționat prietenii tăi după ce te-au văzut la iUmor? Ce mesaje ți-au transmis?

Matei Deleanu: Prietenii mă susțin orice ar fi. S-au bucurat să mă vadă pe sticlă, dar s-au și întristat, și mi-au luat apărarea când lumea a sărit să mă atace pe Internet pentru acele glume.

DC News: Te vei mai întoarce pe scena de la iUmor în viitorul sezon? 

Matei Deleanu: Asta nu știu. E nevoie de timp de gândire pentru o revenire, întrucât ar trebui ca materialul să fie atât de bun, încât să eclipseze tot ce a fost acum și să se râdă cum trebuie. Presiunea e mare. Poate o voi face, vom trăi și vom vedea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel