Urmărește emisiunea live



Cancan TV, lider incontestabil de audiență

Show-ul Cancan TV continuă să fie lider de audiență la Kanal D. Emisiunea prezentată de Andreea Mantea și Adrian Artene s-a clasat, marți, 7 februarie 2012, pe primul loc în intervalul orar 22.30 – 01.00, cu un rating mediu de 4.0 % și o cotă de piață de 12.8% (target: all urban), conform datelor furnizate de Kantar Media.

Ediția de marți a emisiunii Cancan TV a adunat peste 635.000 de români în fața micilor ecrane.

Miercuri, 8 februarie 2012, cel mai comentat show monden al momentului și-a păstrat poziția de lider. În intervalul 22.30 – 00.40, Kanal D s-a situat pe primul loc cu emisiunea Cancan TV. Scandalul în care artista Carmen Șerban a fost acuzată de lesbianism a adus în fața televizoarele peste 742.000 de români din mediul urban, înregistrând astfel un rating mediu de 4.0% și o cota de piata de 12.6%, potrivit datelor furnizate de Kantar Media.

Cel mai comentat show monden al momentului prezentat de Andreea Mantea și Adrian Artene, poate fi urmărit de luni până joi, de la 22.30, la Kanal D.

Kanal D România este parte din Dogan Media International – subsidiara grupului Dogan Yayin Holding (DYH), lider pe piața de media în Turcia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel