EXCLUSIV  Câinii găsiți morți în casa Cristinei Țopescu au fost uciși. Kuki Bărbuceanu deslușește misterul

Florin Răvdan / 16 ian 2020 / 18:35 Salveaza PDF Comentarii

Kuki Bărbuceanu, cel care a preluat patru dintre câinii Cristinei Ţopescu, a explicat în exclusivitate pentru DC NEWS, cum au reuşit patrupedele să nu moară de foame şi de sete, dar şi ce a dus la moartea a doi dintre câini. 

"Au găsit şi mâncare şi apă, din moment ce au rezistat. Cristina avea pentru căţei nişte ligheane, aşa aş putea să le spun. Erau nişte castroane foarte mari cu apă, plus că am mai găsit o găleată cu care, mă rog, spăla pe jos. Şi aia era goală şi răsturnată. Şi aia era goală, iar pe jos nu era apă. Au băut într-adevăr apă multă când i-am adus la mine, dar acum sunt ok, se mişcă.", a declarat Kuki Bărbuceanu pentru DC NEWS. 

Doi câini morţi. "Ăsta ar fi misterul"

 

"Nu avem încă rezultatul necropsiei de la IDSA, dar din ce bănuim noi şi mai mult ca sigur aşa s-a întâmplat, câinii morţi au fost ucişi de o căţea a Cristinei, foarte agresivă. Această Sissi reacţiona foarte agresiv când alt câine încerca să o domine şi sărea la bătaie. Cei doi câini care erau deja morţi probabil au fost omorâţi de Sissi. Al treilea câine a fost adoptat de o prietenă de-a Cristinei. Acesta nu voia să se dea jos în ruptul capului de lângă Cristina. Cred că câinii au fost muşcaţi de căţeaua agresivă când s-a adunat lumea la uşă, să forţeze intrarea. Probabil din cauza agitaţiei a sărit la bătaie şi i-a ucis. Cam ăsta ar fi fost misterul.", a mai explicat Bărbuceanu. 

VEZI ŞI Marius Chirca, uriaș semn de întrebare privind câinii Cristinei Țopescu. "Nu vreau să fac speculații, dar..."

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24