Câine, lăsat să moară de cald într-o mașină. ”Nu-mi pasă. Vreau să moară”

Câine, lăsat să moară de cald într-o mașină. ”Nu-mi pasă. Vreau să moară” / Foto: Pixabay
Câine, lăsat să moară de cald într-o mașină. ”Nu-mi pasă. Vreau să moară” / Foto: Pixabay

Un câine a fost lăsat să moară de cald într-o mașină chiar de către stăpâna sa.

O femeie a fost arestată după ce și-ar fi lăsat câinele să moară într-o mașină, la soare, ca pedeapsă pentru faptul că acesta ar fi atacat alte animale de companie, scrie Newsweek

Mouheb Ashakih, în vârstă de 58 de ani, din Sandusky, Ohio, a fost acuzată de crimă împotriva animalelor după ce poliția a primit un telefon de la un vecin pe 7 august. Acesta a spus poliției că a văzut-o pe Ashakih punându-și pitbull-ul în mașină, cu ușile încuiate și geamurile ridicate. Animalul ar fi stat în mașina încinsă timp de aproximativ 20 de minute, temperaturile ajungând la aproximativ 30 de grade Celsius înainte ca vecinul să sune la 911, potrivit unui raport al poliției.

”Vecinul a observat că toate geamurile erau ridicate și era îngrijorat pentru siguranța câinelui. S-a dus la reședință și i-a vorbit lui Mouheb prin fereastra laterală. I-a spus să lase câinele să iasă afară, iar ea a replicat: Nu-mi pasă. Vreau să moară.”, se arată în același raport. 

Poliția a mers să vorbească cu Ashakih, iar femeia le-a spus ofițerilor că și-a pus câinele pe bancheta din spate a autoturismului după ce acesta a atacat unul dintre ceilalți câini ai ei. Ashakih a spus poliției că are alți patru câini acasă.

Detalii șocante: Câinele avea lăbuțele pline de sânge

Un ofițer a alergat apoi la mașină, sărind inclusiv peste un gard pentru a ajunge cât mai repede la mașină. Acesta a văzut câinele fără viață „fie leșinat, fie decedat”, pe bancheta din spate a vehiculului. Mouheb ar fi început să țipe și i-ar fi rugat pe polițiști să spargă geamul mașinii pentru a-l scoate pe patruped. Potrivit oamenilor legii, animalul era rigid și fierbinte la atingere, când a fost scos din vehicul. Labele erau rănite și sângerânde, iar interiorul vehiculului era de asemenea murdar de sânge, de parcă câinele ar fi încercat disperat să se salveze.

“Câinele se lupta pentru viața sa în interiorul acestei mașini”, a declarat șeful poliției Jared Oliver, care a adăugat: “Câinele s-a zbătut în interiorul mașinii, dar a fost răpus de căldură. Este teribil.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel