CÂȘTIGĂTORI INSULA IUBIRII 2017. ULTIMUL EPISOD 13 august

CÂȘTIGĂTORI INSULA IUBIRII 2017. ULTIMUL EPISOD 13 august. Duminică, 13 august, are loc ultimul episod Insula iubirii 2017. Cel mai așteptat moment al emisiunii Insula iubirii va începe la ora 20:00, iar telespectorii vor avea parte de surprize.

CÂȘTIGĂTORI INSULA IUBIRII 2017. ULTIMUL EPISOD 13 august. Duminică, 13 august, vom vedea care sunt cuplurile care au rezistat pe parcursul show-ului Insula iubirii și pleacă tot împreună, acasă. Acest moment mult așteptat, când vor fi anunțați și câștigătorii, va încheia al treilea sezon Insula iubirii.

VEZI ȘI: Insula iubirii 2017. Cuplurile CÂȘTIGĂTOARE. Ce decizii au luat

CÂȘTIGĂTORI INSULA IUBIRII 2017. ULTIMUL EPISOD 13 august. Insula iubirii a scos din nou la iveală nu numai slăbiciuni, dar și secrete bine ascunse, s-a transformat în oglinda în care concurenții au văzut reflectate comportamentele lor și ale celor alături de care au ales să parcurgă acest drum, confruntându-se cu propriile decizii, cu adevăruri și cu nevoia de asumare. Ultimul episod al emisiunii, în care telespectatorii Antena 1 vor vedea și cele 24 ore petrecute de cuplurile reunite, dar și schimbările din relațiile lor odată ajunși acasă, va mai aduce o surpriză pentru fanii emisiunii.

CÂȘTIGĂTORI INSULA IUBIRII 2017. ULTIMUL EPISOD 13 august. Invitați special în Thailanda pentru a-i face o surpriză lui DeeDee, aflată în recuperare după operația la picior, dar și pentru a discuta despre accident și consecințele comportamentului și alegerilor ei, părinții concurentei vor sta de vorbă cu Radu Vâlcan la ceremonia focului.

[citeste si]

CÂȘTIGĂTORI INSULA IUBIRII 2017. ULTIMUL EPISOD 13 august. Înainte ca fiica lor și Robert să li se alăture, ei vor povesti despre copilăria lui DeeDee, despre cum a crescut, dar și despre impulsivitatea ei pe „Insula iubirii" și relația cu Robert, despre care amândoi spun că și în țară este cu „suișuri și coborâșuri", adăugând cât de mult îl apreciază pe iubitul fiicei lor.

CÂȘTIGĂTORI INSULA IUBIRII 2017. ULTIMUL EPISOD 13 august. Nu uitați! Ultimul episod al sezonului trei de la Insula iubirii va fi difuzat pe Antena 1 de la ora 20:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel