BUZĂU: Accident grav. Doi oameni, de urgență la spital

Un accident s-a produs marți seară la intrarea pe podul de la Mărăcineni, dinspre Buzău. Trei mașini au fost distruse și două persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

VEZI ȘI: Petrache, răspuns fabulos legat de Iohannis. Schnecker: INCREDIBIL

Potrivit inspectorului de poliție Bogdan SOARE de la IPJ Buzău, accidentul s-ar fi produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum și al neatenției la volan.

Șoferul unui autoturism Opel, care se deplasa pe DN2E85 dinspre Mărăcineni înspre Buzău, a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, unde a izbit violent două autoturisme, un Opel și un Mini Cooper, care circulau din sens opus.

Impactul a fost atât de puternic, încât resturi din cele trei autovehicule au fost proiectate la câțiva metri distanță de locul accidentului. Pe imagini se poate zări numărul de înmatriculare al autoturismului care a produs accidentul, rămas înțepenit între fiarele contorsionate ale unei mașini avariate.

Două persoane, o femeie și un bărbat, aflate în autoturismul Mini Cooper, au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Buzău, pentru îngrijiri medicale. În continuare, polițiștii desfășoară cercetări, pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului, scrie Ziua de Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel