EXCLUSIV  BRUA. Daniel Boambeş, primarul comunei Constantin Daicoviciu, despre avantajele proiectului: Toată lumea a fost mulţumită

Daniel Boambeş, primarul comunei Constantin Daicoviciu, a vorbit într-un interviu acordat DC News despre impactul pe care-l are proiectul BRUA asupra localităţii.

Într-un interviu acordat DC News, Daniel Boambeş, primarul comunei Constantin Daicoviciu, a vorbit despre proiectul BRUA - magistrala care traversează şi teritoriul comunei sale - precum şi despre avantajele pe care le-a adus cetăţenilor implementarea acestui proiect.

"Pentru noi este de bun augur faptul că magistrala BRUA tranzitează teritoriul comunei noastre. Am avut relaţii foarte bune cu reprezentanţii de la Transgaz, de la Districtul Zonal Lugoj, cu toţi cei care s-au ocupat de implementarea pe teritoriul comunei noastre a acestei lucrări. Noi ne-am străduit să fim foarte operativi în ceea ce a ţinut de documente de la primărie, referitoare la cetăţeni pentru a primi subvenţiile ca urmare a trecerii acestei conducte pe terenurile oamenilor.

Cei care au terenurile pe traseul conductei BRUA sunt bucuroşi pentru că au primit subvenţii pentru terenul ocupat, subvenţii pentru cultura afectată. Cei care au cultivat terenul sunt cei mai buni beneficiari pentru că au fost despăgubiţi în sumă mai mare pentru cultura afectată. Toată lumea a fost mulţumită de aceste subvenţii", a explicat primarul Daniel Boambeş.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel