Brenciu, Țurcașiu și Râlea, oamenii care au făcut istorie, au revenit la TVR

Horia Brenciu, Dumitru Moroşanu, Ioana Bogdan, Anca Ţurcaşiu, Mihai Constantinescu, Marian Râlea, Eugen Cristea s-au regăsit în studioul 3, la aniversarea TVR 60.

Studioul 3 al TVR a fost şi miercuri, 28 decembrie, locul de regăsire pentru foştii angajaţi ai Televiziunii Române. Au plecat de aici, dar Televiziunea a rămas „a doua casă".

Astăzi, s-au reîntâlnit cei care au scris istorie în divertismentul din România. Cei care au educat şi au binedispus copii de toate vârstele. Cu talent, dăruire şi emoţie. Cu respect şi dragoste pentru profesie şi mai ales pentru public.

„Am intrat în TVR în '93 şi aici am rămas cu sufletul. Sunt primul prezentator din epoca modernă a Televiziunii Române. Mă bucur să revin aici, să mă întâlnesc cu cei alături de care am făcut primii paşi în televiziune", a spus Horia Brenciu, care a rememorat cu Dumitru Moroşanu şi Ioana Bogdan momente din emisiuni şi evenimente la care au lucrat.

[citeste si]

Divertismentul, care a ocupat mereu un loc important în programul TVR, a fost şi astăzi, la petrecerea aniversară TVR60, bine reprezentat. De data aceasta nu au făcut o emisiune, deşi publicul s-ar fi bucurat să asculte toate poveştile din spatele camerelor. Astăzi, în studioul 3, şi-au împărtăşit emoţiile, şi-au mărturisit trăirile şi amintirile: Liana Săndulescu, Luminiţa Dumitrescu, Robert Tatu, Eugen Dumitru, Nicoleta Păun-Marcus, Florentina Satmari, Elise Stan, Mihaela Demetrescu, Aurica Pavel, Polina Popescu, Niculina Merceanu, Nicolae Modreanu, Ştefan Mărăscu.

Din echipa redacţiilor de emisiuni pentru copii au venit Oana Ionescu, Erica Petruşa, Elisabeta Mondanos, Nicolae Petrovici, Ena Moroşanu, Cristina Popovici, Ana Ştefănescu, Adina Slave. Iar alături de ei, au fost prezenţi şi o parte dintre colaboratorii TVR, o parte dintre cei care au prezentat emisiuni emblematice, aşa cum au fost Abracadabra prezentată de Magicianul Marian Râlea, Feriţi-vă de măgăruş cu Eugen Cristea sau Ba Da, Ba Nu cu Anca Ţurcaşiu şi Mihai Constantinescu.

„Acum 30 de ani am călcat în TVR pentru prima dată. Aici, pentru mine, va fi întotdeauna acasă", a spus Anca Ţurcaşiu.

EXPO TVR60 poate fi vizitată de publicul larg, în grupuri organizate, în perioada 19 decembrie-13 ianuarie, de luni până vineri, între orele 10.00-17.00. Accesul se va face în baza programărilor, la telefon 021.3199111 – sau online, la adresa de e-mail [email protected].

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel